Det digitale skiftet er her:

Men hva med mennesket?

Digitaliseringens tidsalder er her. Men hva med mennesket når innovasjonsbølgen velter innover oss? Hvordan takler vi og våre virksomheter morgendagens trender?

Thimon de Jong er spesialist på menneskets atferd. De største selskapene i verden bruker ham på ledertrening, strategiutvikling og fascilitering av forskjellige workshops. Nå er han klar for Boligdagene 2018! Vær forberedt på et verbalt fyrverkeri av de sjeldne når han inntar scenen for å fortelle hvordan fremtiden vil arte seg. På Boligdagene 2018 på Strømstad Spa 26.-27. april slipper vi rett og slett Thimon de Jong løs!

Stadig smartere?

Det skal handle om mennesket i fremtidens byer, og saken er i perfekte hender. IKEA, Coca Cola, Philips, Vodafone, Samsung og Morgan Stanley benytter seg av de Jongs tjenester når de forbereder seg på fremtiden. Telefoner, boliger og velferdsteknologi blir stadig smartere, men hva med mennesket når det skal styre et helt hus med mobilen?

Godordene hagler

Karismatisk. Interaktiv. Lidenskapelig. Profesjonell. Godordene hagler når de Jong har vært på scenen. Han griper deltakerne med en solid kombinasjon av research, visualisering, story telling og nyttige, praktiske verktøy. Det er duket for intellektuell underholdning og briljant fremføring av et spennende tema: Hvordan takler vi morgendagens digitale utfordringer?

Griper muligheten

Er det mulig at urbanisering og fortetting kan bidra til bedre livskvalitet og et godt byliv? Er vi i stand til å bygge byrom, som består av en interaksjon som kombinerer det digitale skiftet med menneskets primære behov? Det finnes gode svar, og Thimon de Jong kommer ikke til å la sjansen til å svare gå fra seg på Boligdagene 2018 på Strømstad Spa 26.-27. april!