Meld deg på 59 dager igjen

Citykonferansen Stavanger 2017

Estate kunnskap inviterer til Citykonferansen Stavanger 2017!

Til fagkonferansen vil vi samle noen av landets beste foredragsholdere, presentere spennende caser innen by – og eiendomsutvikling, samt oppfordre til relasjonsbygging på tvers av nettverk.

Cityprisen Rogaland

Prisen deles ut årlig til eiendomsprosjekter som er nyskapende, økonomisk vellykkede og slik utformet at de bidrar positivt til sine omgivelser.

Tidligere vinnere:

2017: Bystasjonen i Sandnes
2016: Jåttåvågen i Stavanger

Alle prosjekter vil bli vurdert av en fagjury som velger ut de tre beste prosjektene i regionen, disse vil bli godt profilert før og under årets konferanse og vinneren vil bli kåret under banketten.

Bankett – Bransjefest på kvelden!

Etter en dag med faglig påfyll samles vi for fest på kvelden.  Vi dekker opp til bankett og alt ligger til rette for en festkveld med god mat, drikke, underholdning og utdeling av Cityprisen Rogaland.

Harald Magnus Andreassen

Sjeføkonom, SpareBank 1 Markets

Norge – og Rogaland – etter oljesmellen

Nedturen i oljerelatert næringsliv er bak oss og det er igjen vekst i norsk økonomi og arbeidsledigheten faller over hele landet. Vi kan likevel ikke regne med så høy vekst i produksjon, sysselsetting og inntekter som vi har vært vant med. Lavere vekst i befolkningen, produktivitet og reallønninger samt mye lavere vekst i overføringene fra oljefondet er ingen krise, men fører til lavere vekst. Risikoen på nedsiden er et fall i boligpriser og langt lavere boligbygging.

 

Harald Magnus Andreassen er utdannet samfunnsøkonom fra Universitetet i Oslo (1984). Han har arbeidet i Den norske Bankforening og i Econ Senter for økonomisk analyse. Han har vært sjeføkonom i Econ securities, First Securities og i Swedbank før han startet i samme stilling i Sparebank1 Markets i 2017. Andreassen er en mye brukt foredragsholder og kommentator i media.

Magnus Jepson

Co-Founder of WooThemes & WooCommerce, Advisor at Automattic, Investor with Sprettert

«Founding across borders – The story of WooCommerce” 

– WooThemes ble startet av tre gründere fra tre forskjellige land i 2008, og vokste til 55 ansatte fra 16 forskjellige land før det ble kjøpt opp av Automattic i 2015. WooCommerce er blitt det mest brukte nettbutikksystem, med over 28% markedsandel, og Automattic har over 500 ansatte som kun jobber hjemmefra. Hvordan har det vært å bygge et selskap med så mange ansatte som ikke har kontorplass?

Magnus Jepson er medstifter av WooThemes, grundet av WooCommerce, en av de raskest voksende «open source e-commerce»portalene i verden, som ble kjøpt av Automattic i 2015. Før opprettelsen av WooThemes i 2008, jobbet han som systemkonsulent i syv år hos EM Software Partners AS. Magnus jobber for øyeblikket som rådgiver hos Automattic, menneskene bak WordPress.com, og som en Angel investor for Sprettert.

Thomas Weeden

Country Manager Norway i Regus - Int. Workplace Group

Workspace as a Service

Bedrifter møter en stadig raskere endringstakt noe som vil kunne kreve en rask tilpasning av driften ift markedssituasjonen. Teknologi endrer måten vi jobber på, nye generasjoner entrer arbeidslivet og arbeidsstyrken har stor mobilitet. Hvordan påvirker dette bedrifters fremtidige valg av kontorløsning, krav til fleksibilitet og organisering av kontor? Hvilke trender ser man globalt i Norge og Norden? Hvordan posisjonerer IWG/Regus seg i dette markedsbildet og hvilke muligheter ligger i dette for gårdeiere?

 

Thomas leder International Workplace Group, (tidligere Regus PLC) i Norge. I tillegg til daglig drift av operasjonen i Norge er hovedfokuset til Thomas å bygge et nasjonalt nettverk av serviced office/co-work lokasjoner noe som har resultert i at selskapet i 2016 har signert over 15 000 kvm med kontorareal i Norge, bl.a Spaces Kvadraturen på 6000 kvm som åpner sommeren 2017 og Spaces i Media City på 1700 kvm som åpner høsten 2017. Før IWG har Thomas hatt ulike salgs og lederstillinger innenfor IT/Telecom og FMCG.

Smarte, digitale byggeplasser

Les mer

Citykonferansen Nord 2017

Les mer
Alle våre konferanser →
↑ Til toppen