Meld deg på 90 dager igjen

Eiendomsforvaltning

For at det skal være attraktivt å investere i eiendom, må avkastningen være god – den kommer ikke gratis. Tidligere kunne vi sitte på gjerdet å høste gevinst, dagens eiendomsmarkedet krever mer. En eiendom trenger kontinuerlig oppfølging, samt en tilrettelagt og planlagt eiendomsforvaltning. Dette er nødvendig for å ivareta og utvikle eiendommens potensial, samt oppnå økt verdi. Hvilke faktorer må til for å planlegge og gjennomfører en vellykket og lønnsom eiendomsforvaltning, og da allerede i prosjekterings- og utviklingsfasen? Vil du lykkes med en gunstig investering, må du ha rikelig med kjennskap til eiendomsforvaltning!

Under seminaret vil du få nødvendig informasjon, inspirasjon og verktøy til å øke eiendommens attraktivitet. Fageksperter vil dele synspunkter og erfaringer om hva som optimaliser byggets potensiale og verdi, samt om hvilke løsninger som gir bedre økonomi og høyere avkasting.

Seminaret henvender seg til investorer, eiendomsbesittere, utviklere, forvaltere, rådgivere, eiendomssjefer, investorer, Asset Managers og alle profesjonelle aktører involvert i kjøp/salg av eiendom.

Programmet publiseres i løpet av kort tid - hold av datoen!

Eiendomsutviklingsdagene 2017

Les mer

Infrastrukturkostnader – optimalisering av utviklingsprosjekter

Les mer
Alle våre konferanser →
↑ Til toppen