Meld deg på 107 dager igjen

Fremtidens kontorlokaler 2018

Vil du vite mer om morgendagens kunder og fremtidens kontorlokaler? Vet du hvilke grep du bør ta for å foredle din kundeinnsikt og attraktivitet? FREMTIDENS KONTORLOKALER vil inspirere og informere deg om de mest fremtidsrettede og velfungerende konseptene på kontormarkedet.

Kampen om de skarpeste hodene har aldri vært tøffere, leietakere stiller nye krav i forhold til verdiskaping, fleksibilitet, design og fasiliteter. De vil ha kontorer som stimulerer til synergier og nettverksbygging, og ber om tilbud av tjenester og events som bidrar til innovasjon og nye samarbeidsformer.
Lokaler som stimulerer til økt produktivitet og kreativitet, men også fleksibilitet, tverrfaglig kommunikasjon og nettverksbygging, er fremtidens kontorlokaler, og eiendomsselskaper som kan tilby kontorlokaler basert på fremtidsrettet innovasjon, vil være morgendagens vinnere.

Dag 2 av Fremtidens kontorlokaler byr på presentasjon av utvalgte prosjekter, og vil gi deg tips og inspirasjon om prosjektering og utforming av bygg med særpreg og identitet. Kontorer som signaliserer tilhørighet, tilfredsstiller nye arbeidsmønstre og tiltrekker seg de mest attraktive leietakerne og de skarpeste hodene, vil bli grundig presentert.

Konferansen Fremtidens kontorlokaler er spesielt tilpasset eiendomsbesittere, utviklere, leietakere, arkitekter, rådgivere, næringsmeglere og alle som er involvert i utforming av fremtidens kontortrender og løsninger!

Hold av datoer – programmet publiseres i løpet av kort tid!

Oslo Future Living 2018

Les mer

Skatte- og avgiftsdagen 2018 – Oslo

Les mer
Alle våre konferanser →
↑ Til toppen