THE FUTURE OF WORK – ER DU GODT RUSTET FOR FREMTIDEN?

Vi har gleden av å presentere Mark Dixon, administrerende direktør og grunnlegger av International Workplace Group, som vår foreleser på Eiendomsdagene 2018 på Norefjell 18.- 19 januar!

Mark Dixon er en av Europas mest kjente gründere.
Siden grunnleggelsen av Regus Group i Brussel i 1989, har Mark oppnådd et formidabelt renommé for ledelse og innovasjon.
Med en klar visjon om fremtidens arbeid og flere mottatte priser for entreprise, har Mark Dixon revolusjonert måten virksomheter tenker deres forretningsmodeller på og deres tilnærming til de fysiske kontorlokaler.

Den nye bølgen – Workspace-as-a-Service

Co-working og hotellmarkedet har aldri vært mer aktuell enn nå, og de blir en stadig viktigere del av tilbudet i Norge.

International Workplace Group (IWG), tidligere kjent som Regus, er verdensledende fleksibel arbeidsplass. Med over 3 000 steder, i over 100 land og 1 000 byer over hele verden er IWG verdensledende innen den rask voksende Workspace-as-a-Service sektoren.
IWG er eier og operatør av internasjonalt kjente merker som RegusSpaces, Signature, Open Office, Kora and MOS og gi lokale og globale nettverk for alle typer bedrifter. Fra uavhengige enkeltmannsforetak, fledgling start-ups til verdens største konsern tilbyr de banebrytende og inspirerende arbeidsområder som støtter effektiv arbeide og samarbeid.

Det sies at Mark Dixon har bygget en ny “Google” innenfor “serviced office business”. Så ikke gå glipp av muligheten – møt Mark Dixon under Eiendomsdagene 2018, og hør hvordan han har bygget et imponerende nettverk over hele verden!