Citykonferansen Nord 2018

1. januar, Scandic Havet – Bodø

Meld deg på

Citykonferansen Nord løfter nivået på bransjen!

–Citykonferansen Nord er rett og slett et sted å dele kunnskap og lære mer. Jeg tror nok det er en viktig årsak til at konferansen er så populær!

Morten Jakhelln elsker heftige Bodø. Han brenner for å utvikle byen på alle måter. Og gleder seg over både egne og andres prosjekter. Det kommer godt med når ildsjelen nå gir jernet for eiendomsbransjens viktigste arena i nord. Citykonferansen Nord går av stabelen for fjerde gang på Scandic Havet 1. november.

10 minutters-byen

–Vi er vitne til en voldsom utvikling her i Bodø. Det skjer mye i byggebransjen, optimismen er stor, og mange får til store prosjekter i sentrum. I tillegg har vi flyplassprosjektet som skal stå ferdig i 2024, og er et samlende mål. Bodø blir en effektiv by, og vi kaller den gjerne for 10 minutters-byen. Det vil ta et kvarter å gå til flyplassen, og det betyr at alle hoteller i byen blir flyplasshoteller, smiler Jakhelln fornøyd.

En viktig pådriver

Han er ikke i tvil om at Citykonferansen Nord er en samlende faktor og pådriver for den optimismen som råder i Bodø. Konferansen bidrar til nytenking og kunnskap, og løfter nivået på alle som deltar. Den er et sted der deltakerne får oppdatert seg på det aller siste, blir bedre kjent med hverandre og heier hverandres prosjekter frem. Sånn sett har konferansen en uvurderlig betydning for eiendomsbransjen i regionen, ifølge Jakhelln.

Helhetlig byutvikling

–De fleste deltakerne kommer fra Nordland fylke. Selvsagt er det mange fra Bodø-regionen, men også fra Rana-miljøet og Lofoten. Vi ønsker oss enda flere fra Tromsø, vi tror det vil gi konferansen et ytterligere løft. Og selvsagt er hele Troms og Finnmark velkommen. Poenget med by- og stedsutvikling, samme hvor du befinner deg, er å tenke helhet, å se hele området under ett. Dette gjør vi på Citykonferansen Nord 1. november på Scandic Havet, sier Morten Jakhelln.

 

meld deg på