Highlights i fleng!

–Boligdagene 2018 er en spennende møteplass for alle i boligbransjen. Konferansen er full av høydepunkter, og det er fortsatt mulig å melde seg på!

Boligdagene 2018 er først og fremst en stor, faglig vitaminsprøyte for alle som er engasjert i boligbransjen. Her får du vite hvordan boligmarkedet vil utvikle seg fremover, og i tillegg er dette en arena der du knytter spennende faglige relasjoner. Boligdagene 2018 på Strømstad Spa 26.-27. april er rett og slett the place to be for alle i bransjen, ifølge adm. dir. i Eiendom Norge, Christian Vammervold Dreyer.

Fremtidens prosjekter
–Urbanisering og fortetting i byene bidrar til å styrke byenes konkurransekraft hvis det løses på en vellykket måte. På Boligdagene 2018 ser vi på hva som kjennetegner byggeprosjekter som er lønnsomme og bidrar til gode boområder, sier Christian Vammervold Dreyer. Her vil du bli inspirert av spennende, fremtidsrettede prosjekter i regi av Skanska, Solon, Birk & Co og Fjellhamar Bruk. For ikke å snakke om de flyttbare boligene som er under utvikling i regi av CPH Village i København.

Hva vil skje i markedet?

Boligdagene 2018 skal selvsagt også dreie seg om boligmarkedet. Endringer i markedet skjer i høyt tempo, og vi skal se på hvilke drivere som påvirker dynamikken i markedet. Eksperter fra Skanska, Veidekke og Profier skal diskutere fremtidens marked, hvilke muligheter vi ser fremover og hvilke strategier vi bør satse på. Reiulf Ramstad, Ola Gjørtz, Arild Jacobsen og Christina Lyngtveit-Petersson skal diskutere morgendagens boligkjøpere. Boligdagene 2018 dreier seg rett og slett om hvordan du kan lykkes i morgendagens boligmarked.

Helprofesjonelle aktører
–Boligdagene 2018 bør du få med deg hvis du vil få svar på hva fremtiden bringer og vil ha et godt nettverk i boligbransjen. Vi gleder oss til å treffe topp profesjonelle aktører i bransjen på Boligdagene 2018 på Strømstad Spa 26.-27. april, sier Christian Vammervold Dreyer.