Digital konferanse

Boligdagene 2020

Boligdagene 2020 ser nærmere på hva kjennetegner boligprosjekter som er tilpasset morgendagens urbane kjøpere, og diskutere hvordan vi sammen kan løse fortettingen av byene på en vellykket måte.  
Boligmarkedet har hatt høy vekst de siste årene, og flere store byer i Norge fortettes og utvikles i stort tempo. Mens aktiviteten ser ut til å fortsette skaper enkelte nye faktorer usikkerhet; Hva er de viktigste driverne som påvirker boligmarkedet fremover? Hva vil sette preg på by- og tettstedsutviklingen? Og hvordan blir marginene fremover?
 
Urbanisering og fortetting styrker byenes konkurransekraft. Men tetthet i seg selv er ikke tilstrekkelig for å skape livskvalitet og et godt byliv. Hvordan kan vi tenke innovativt for å lage velfungerende, attraktive boområder? Hva kjennetegner kvalitative og fremtidsrettede byggeprosjekter - i et samfunn i rask endring? 
 
Hva avgjør om et boligprosjekt får salgssuksess? Ofte handler det om et fruktbart samspill mellom sted, boliger og mennesker. Og ikke minst å treffe blink med tanke på kjøpsinteresse, preferanser, behov og økonomi. Blant de viktigste suksessfaktorene er særpreg, god estetikk og funksjonell arkitektur.

Se konferansen når du vil, hvor du vil. 
Du velger helt selv når og hvor mange ganger du ønsker å se konferansen. Du kan også navigere i sendingen og se hele evt deler av den.
 

Program

Speakers

Nejra Macic
Sjeføkonom, Prognosesenteret
Nejra Macic
Sjeføkonom, Prognosesenteret
Nejra har en mastergrad i samfunnsøkonomisk analyse fra Universitetet i Oslo, med studieopphold ved Universitat Pompeu Fabra i Barcelona. Hun arbeider med analyser av bygge- og anleggsmarkedene samt makroøkonomiske vurderinger.
Alle speakers

Bilder fra konferansen

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Til toppen