Boligdagene 2023 8. - 9. juni 2023 Hotel Riviera

Boligdagene 2023

Velkommen til Boligdagenes 10-årsjubileum på det nye, flotte Hotel Riviera i Moss!

For 10. året samler vi bransjen for å se nærmere på det norske boligmarkedet, og diskutere aktuelle trender og tendenser.

Det er tøffe tider. Renteoppgang, økte strømpriser og sterk prisvekst har ført til at mange boligkjøpere nå sitter på gjerdet, og salget av nye boliger har bremset opp. Men ikke alle. Hva kjennetegner prosjektene som lykkes? Hvordan kan vi benytte mulighetene som byr seg for å skape solide konsepter og få et forsprang på konkurrentene?

Den norske befolkningen er i bevegelse. Hvor flytter de, og hvordan ønsker de å bo? Vi ser på hvor det er gunstig å investere, og hva slags byer og boformer som vinner kampen om fremtidens boligkjøpere. Lønner det seg å bygge helt nytt, eller rehabilitere og transformere? Selge eller leie ut, co-living eller selveier?

Hvis du er nysgjerrig på hva som skjer med det norske boligmarkedet fremover og lurer på hvordan vi sammen kan skape innovative og lønnsomme boligprosjekter, da er du hjertelig velkommen til Boligdagene 2023!

Vi gleder oss til å møte deg og mange andre bransjekollegaer i Moss 8.–9. juni, og til å feire denne viktige konferansens 10. års-jubileum.

Program

Speakers

Alle speakers

Bilder fra konferansen

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Til toppen