Citykonferansen Bergen 2022 17. november 2022 Grand Hotel Terminus

Citykonferansen Bergen 2022

Program lanseres uke 40. Innspill til tema kan sendes til oss på; konferanse@estatemedia.no

Estate Kunnskap i samarbeid med Norsk Eiendom inviterer alle som er engasjert i byutvikling i Hordaland til Citykonferansen. Konferansen er etter fem år godt etablert og samler eiendomsaktører fra hele regionen til en fagdag hvor vi fokuserer på bærekraftig by- og stedsutvikling.
Til fagkonferansen vil vi samle de beste fagfolkene innen sine felt, presentere spennende caser, samt oppfordre til relasjonsbygging på tvers av nettverk.

Vi rigger scenen til CityTalk; - dette er et konsept med en uformell stil, der du møter spennende paneldeltakere som gjennom samtaler byr på et dypdykk.

Etter fagprogrammet inviterer vi til festmiddag med prisutdeling, god mat og drikke og musikalsk underholdning.
 
Programkomite Citykonferansen Bergen:
Gunnar Hernborg, GC Rieber Eiendom
Lars Erik Wirsching, WPS Næringsmegling
Kenneth Nielsen, Proptech City
Jogeir Ronarheim, Bonava
Stein Ove Ødegård, Estate kunnskap
 

Program

Speakers

Stig Bech
Partner, Wiersholm
Stig Bech
Partner, Wiersholm
Stig L. Bech har over flere tiår vært en ledende advokat innenfor området fast eiendoms rettsforhold. Bech har i hovedsak jobbet med transaksjoner, eiendomsutvikling, myndighetskontakt, finansiering og restrukturering i eiendomsforetak. Bech har i perioden som advokat vært rangert på øverste nivå i alle advokatkåringer, og har vært en førende deltaker i utarbeidelse av de ledende bransjestandarder på området (salgskontrakter, mandatavtaler, leieavtaler etc).
Bech har utgitt flere artikler om fast eiendoms rettsforhold, skrevet kommentarutgave til tidligere lov om eiendomsmegling og undervist i ulike bransjefora (Senter for Eiendomsfag, Juristenes Utdanningssenter, Estate Media, Finansavisen Eiendom).
Øyvind Nordsletten
Diplomat
Øyvind Nordsletten
Diplomat
Øyvind Nordsletten er en norsk diplomat og ambassadør. Han har bl.a. vært Norges ambassadør til Ukraina (1992-1996) og til Russland (2000-2008)
 
Sunniva Rose
Kjernefysiker og rosablogger
Sunniva Rose
Kjernefysiker og rosablogger
Engasjert kjernefysiker og rosablogger:
Sunniva Rose klarte aldri å passe inn i tradisjonelle båser, og skapte derfor en egen bås. I dag kaller hun seg rosanerd, og er en forsker med sans for mote og sminke.

 
Alle speakers

Bilder fra konferansen

Aktuell konferanse

Til toppen