Citykonferansen Bergen 2020 (NY DATO VURDERES) 28. mai 2020 Bergen

Citykonferansen Bergen 2020 (NY DATO VURDERES)

Estate kunnskap følger rådene til Folkehelseinstituttet og har besluttet å flytte alle våre arrangementer til det igjen er mulig å samle folk til konferanse. Vi vil holde dere løpende orientert om endringer, evt. nye datoer på mail, web og i sosiale medier. Ta kontakt på konferanse@estatekunnskap.no ved spørsmål.


Om konferansen:

Velkommen til Citykonferansen Bergen den 28. mai.

 
Estate Kunnskap i samarbeid med Norsk Eiendom inviterer alle som er engasjert i byutvikling i Hordaland til Citykonferansen. Konferansen er etter fire år godt etablert og samler eiendomsaktører fra hele regionen til en fagdag hvor vi fokuserer på bærekraftig by- og stedsutvikling.
Til fagkonferansen vil vi samle de beste fagfolkene innen sine felt, presentere spennende caser, samt oppfordre til relasjonsbygging på tvers av nettverk.
 
Etter suksessen i Oslo tar vi med det nye, spennende debattkonseptet CityTalks til Bergen og årets Citykonferanse. Scenen rigges om til et studio der kunnskapsrike paneldeltakere vil delta i diskusjoner som også åpner for å involvere publikum på nye og engasjerende måter.
 
Cityprisen for Hordaland vil bli kåret under konferansen! Send gjerne inn nominasjoner til juryen på konferanse@estatemedia.no

Jury Cityprisen Hordaland:
Christine Kahrs, Kahrs Eiendom
Rolf Maurseth, LINK Arkitektur
Naomi Ichihara Røkkum, Norsk Eiendom
 
Programkomite Citykonferansen Bergen:
Gunnar Hernborg, GC RIEBER EIENDOM
Lars Erik Wirsching, WPS Næringsmegling
Kenneth Nielsen, BOB
Jogeir Romarheim, Bonava
Stein Ove Ødegård, Estate kunnskap

Aktuell konferanse

Til toppen