Citykonferansen Nord 2018 31. oktober - 2. november 2018 Scandic Havet – Bodø

Citykonferansen Nord 2018

Vi gjentar suksessen, og inviterer for fjerde året på rad til Citykonferansen den 1. november i Bodø!

Estate kunnskap i samarbeid med Norsk Eiendom inviterer alle som er interessert og engasjert i byutvikling i nord-regionen til Citykonferansen. Konferansen er etter fire år godt etablert og samler eiendomsaktører fra hele Nord Norge til en fagdag hvor vi fokuserer på bærekraftig by- og stedsutvikling.
Til fagkonferansen vil vi samle de beste foredragsholdere innen sine felt, presentere spennende caser innen by – og eiendomsutvikling for aktører i regionen, samt oppfordre til relasjonsbygging på tvers av nettverk.

Konferansen arrangeres i samarbeid med: Norsk Eiendom, Sparebank 1 Nord-Norge og Hundholmen Byutvik  Etter fagprogrammet inviterer vi til Citybanketten med god mat og drikke, musikalsk underholdning, samt utdeling av Cityprisen Nord 2018.   Se program

Pris: Fagkonferansen: Kr. 3950,- Banketten: Kr. 1250,- Alle priser eks. mva
Retten til forandringer forbeholdes. Påmelding er bindende, og eventuell avmelding må skje skriftlig senest 14 dager før arrangementet.

Bilder fra konferansen

Program

Speakers

Stig L. Bech
Administrerende direktør, Solon Eiendom
Stig L. Bech
Administrerende direktør, Solon Eiendom
Stig L. Bech er i samtlige norske og internasjonale advokatratinger (Finansavisen, Chambers, Legal 500 mv.) ansett som en av de ledende eiendomsadvokatene i det norske markedet. Stig har svært omfattende erfaring i transaksjonsmarkedet. Han arbeider også med større eiendomsutviklingsprosjekter (bolig og næring), strukturering og forvaltning av næringseiendom og eiendomsselskaper og leieavtaler. Stig er sentral i arbeidsgruppene som løpende utarbeider standard leie- og kjøpekontrakter for de norske bransjeaktørene, kontrakter som i dag er markedets ledende maler. Stig er leder av BA-HRs eiendomsgruppe.
Geir Lundkvist
Hotelia AS
Geir Lundkvist
Hotelia AS
Geir Lundkvist er utdannet innen hotell- og restaurantledelse fra Norsk Hotellhøgskole. Han har mer enn 30 års erfaring fra hotellbransjen, med operativ drift av hotell, som en del av Scandics konsernledelse i Norden og som sjef for Scandic i Norge. Som Scandics toppsjef i Norge ledet Lundkvist over 1.000 ansatte gjennom en omfattende omstillingsprosess. Nøkkelkompetanse inkluderer: kjedeledelse, merkevarebygging, ekspansjon, kommersiell og effektiv drift gjennom et internasjonalt kjedenettverk.
Pål Njølstad
COO, Spacemaker.ai
Pål Njølstad
COO, Spacemaker.ai
* COO og ansvarlig for strategi, forretningsutvikling, kommersialisering og «customer success» i Spacemaker
* Bakgrunn som prosjektleder i McKinsey & Company og analytiker i ABG Sundal Collier
* Sivilingeniør fra NTNU med utveksling til Harvard University og London School of Economics
* Bachelor og Master i Økonomi fra Norges Handelshøyskole og Universitetet i Oslo
 
Alle speakers

Aktuell konferanse

Til toppen