Citykonferansen Nord 2022 20. oktober 2022 Scandic Havet

Citykonferansen Nord 2022

Estate kunnskap i samarbeid med Norsk Eiendom inviterer alle som er engasjert i byutvikling i nord-regionen til Citykonferansen. Konferansen er etter åtte år godt etablert, og samler eiendomsaktører fra hele Nord Norge til en fagdag hvor vi fokuserer på bærekraftig by- og stedsutvikling.
 
Til fagkonferansen vil vi samle de beste foredragsholdere innen sine felt, presentere spennende caser innen by – og eiendomsutvikling for aktører i regionen, samt oppfordre til relasjonsbygging på tvers av nettverk.
 
Konferansen arrangeres i samarbeid med:
Norsk Eiendom, Sparebank 1 Nord-Norge, Gnist Arkitekter og Hundholmen Byutvikling.
 
Etter fagprogrammet inviterer vi til festmiddag med prisutdeling, god mat og drikke, musikalsk underholdning og topp stemning.

Nyhet: CityGlød for Nord vil bli kåret under konferansen! Send gjerne inn nominasjoner til juryen på konferanse@estatemedia.no
Statutter:Cityglød er en pris som gis ut til unge og lovende talenter i eiendomsbransjen som er under 40 år. De har vist engasjement og innovasjonsevne innen eiendomsfagene samt bidratt til verdiskapning i bransjen

Program

Speakers

Vidar Fiskum
Fagsjef bransjeutvikling, Norsk Eiendom
Vidar Fiskum
Fagsjef bransjeutvikling, Norsk Eiendom
Vidar Fiskum, Fagsjef Bransjeutvikling i Norsk Eiendom. Har bakgrunn som fysisk planlegger fra NTNU, og har bred erfaring fra tidligfase eiendomsutvikling. Vidar har erfaring om akkvisisjon og forretningsutvikling i Skanska, JM og Selvaag, samt prosjektledelse for reguleringsplan Filipstad, regulering for OPS-skoleprosjekter og saksbehandling utbyggingsavtaleforhandlinger i Oslo kommune. Han kjenner således utfordringene og mulighetesbildet fra begge sider av bordet, og hvordan tidligfase best mulig kan utføres for å skape verdier for samfunnet og utbygger.  
Cecilie Kristensen
BDO
Cecilie Kristensen
BDO
Cecilie er leder for bærekraftsstrategi og -rapportering for BDO i Nord-Norge. BDO er et internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med dypt fotfeste i norsk samfunns- og næringsliv. I Norge er vi over 2 000 ansatte og mer enn 70 kontorer over hele landet, med spesiell spisskompetanse innen bærekraft og eiendomssektoren. Hvert år gjennomfører BDO den største, norske bransjeanalysen for bygg og anlegg for å ta temperaturen på en av Norges viktigste fastlandsindustrier.
 
Ragnar Norum
Administrerende direktør, Forte Narvik
Ragnar Norum
Administrerende direktør, Forte Narvik
Administrerende direktør i Forte Narvik. Forte er eier av blant annet Narvikfjellet, Visit Narvik og Polar Park. Har jobbet med VM søknaden til Narvik siden 2016. Ragnar har tidligere vært markedssjef og kommunikasjonsdirektør i Hurtigruten.
 
Sunniva Rose
Kjernefysiker og rosablogger
Sunniva Rose
Kjernefysiker og rosablogger
Engasjert kjernefysiker og rosablogger:
Sunniva Rose klarte aldri å passe inn i tradisjonelle båser, og skapte derfor en egen bås. I dag kaller hun seg rosanerd, og er en forsker med sans for mote og sminke.

 
Ronny Løvberg Sørensen
Finanssjef Treasury, SpareBank 1 Nord-Norge
Ronny Løvberg Sørensen
Finanssjef Treasury, SpareBank 1 Nord-Norge
Ronny Løvberg Sørensen er finanssjef i SpareBank 1 Nord-Norge.  Med 17 års erfaring fra kapitalmarkedet deler han sine betraktninger på hvor sårbar nordnorsk eiendom er under dagens risikobilde. 
 
Alle speakers

Bilder fra konferansen

Aktuell konferanse

Til toppen