Citykonferansen Oslo 2020 13. februar 2020 Latter

Citykonferansen Oslo 2020

CITYKONFERANSEN PÅ LATTER!
 Citykonferansen fornyer seg, akkurat som resten av byen! Den skal fortsatt være den sentrale arenaen for byutvikling,
og norges viktigste møteplass for eiendomsbransjen - men i ny drakt.

Klar for en magisk transformasjon? LATTER er en perfekt arena der vi løsner på snippen og løfter Citykonferansen til et nytt nivå. CityTalks – vårt nye konsept – handler om en miks av foredrag og diskusjon, en langt mer uformell stil, et dypere dykk i materien.
På kjøpet får du minglevorspiel på Latter, StandUp på klubbscenen, CityDinner på Ling Ling, og selvfølgelig kremen av de
beste foreleserne innen eiendoms- og byutvikling. 
 

Program

Speakers

Stig L. Bech
Administrerende direktør, Solon Eiendom
Stig L. Bech
Administrerende direktør, Solon Eiendom
Stig L. Bech er i samtlige norske og internasjonale advokatratinger (Finansavisen, Chambers, Legal 500 mv.) ansett som en av de ledende eiendomsadvokatene i det norske markedet. Stig har svært omfattende erfaring i transaksjonsmarkedet. Han arbeider også med større eiendomsutviklingsprosjekter (bolig og næring), strukturering og forvaltning av næringseiendom og eiendomsselskaper og leieavtaler. Stig er sentral i arbeidsgruppene som løpende utarbeider standard leie- og kjøpekontrakter for de norske bransjeaktørene, kontrakter som i dag er markedets ledende maler. Stig er leder av BA-HRs eiendomsgruppe.
Bård Bjølgerud
Administrerende Direktør, Pangea Property Partners
Bård Bjølgerud
Administrerende Direktør, Pangea Property Partners
Bård Bjølgerud har vært initiativtaker i mange av de største og mest komplekse eiendoms- og hotelltransaksjoner i Norden de siste 20 årene. Etter å ha ledet eiendomsteamet, Corporate Finance, SEB Enskilda, vært nestleder i SEB Enskilda og Analysesjef i Alfred Berg/ABN Amro, grunnla han Pangea i 2009. Bjølgerud er Siviløkonom med fordypning i Finans fra Norges Handelshøyskole i Bergen (NHH). Relevant bransje erfaring: + 25 år.
Per Valebrokk
Seniorrådgiver og partner, Storm Communications
Per Valebrokk
Seniorrådgiver og partner, Storm Communications

Per Valebrokk er en erfaren strategisk rådgiver med 20 års erfaring som journalist og redaktør. Han har en unik kompetanse innen medie- og krisehåndtering, historiefortelling og langsiktig posisjonering. Per er også en ettertraktet konferanse- og debattleder.

Per var i ti år ansvarlig redaktør og administrerende direktør i økonomi-nettstedet E24.no og magasinet Dine Penger. Han har omfattende erfaring med endringsledelse og omstillinger, og vet mer enn de fleste hvordan man bygger et digitalt suksesscase. Per var også programleder for den ukentlige podcasten Valebrokk & Co, som hadde 20.000 lyttere per episode.

Tidligere har Per vært ansvarlig redaktør i Skien-avisen Varden, journalist i VG, journalist i TDN Finans og aksjemegler. Han er utdannet siviløkonom med spesialisering i finans.

Alle speakers

Aktuell konferanse

Til toppen