Citykonferansen Stavanger 2020 19. november 2020 Radisson Blu Atlantic Hotel

Citykonferansen Stavanger 2020

Citykonferansen inviterer nok en gang etablerte eiendomsaktører fra hele regionen
til en fagdag hvor vi fokuserer på bærekraftig by- og stedsutvikling.
Her samler vi de beste foredragsholderne, presenterer spennende prosjekter innen by – og eiendomsutvikling for bransjen i Rogaland, og legger til rette for relasjonsbygging på tvers av nettverk.
 
Nyhet! CityTalks kommer til Citykonferansen Stavanger
Etter suksessen i Oslo rigger vi også scenen i Stavanger klart for CityTalks.
Dette er et konsept med en uformell stil, der du møter spennende paneldeltakere som gjennom samtaler byr på et dypdykk ned i aktuelle temaer innen byutvikling.
CityTalks blir ledet av Tor Øyvind Skeiseid og Lars Helle.
 
Etter fagprogrammet inviterer vi til CityDinner med god mat og drikke, musikalsk underholdning, samt utdeling av Cityprisen for Rogaland 2020. 

Konferansen arrangeres i samarbeid med:
Norsk Eiendom, Smedvig Eiendom, Sparebank 1 SR-Bank, Eiendomsmegler 1 Næringseiendom, Base Property og Stavanger Sentrum.
  
Velkommen til en trygg konferanse med Estate Kunnskap
Vi følger myndighetenes anbefalinger for smittevern nøye. Det betyr hyppig rengjøring av fellesområder og kontaktflater, tilgjengelig håndsprit og god merking. Dessuten legger vi til rette for at de skal være enkelt å praktisere trygg avstand mellom alle deltakere.

Program lanserers uke 40.
 

Program

Speakers

Vidar Fiskum
Fagsjef bransjeutvikling, Norsk Eiendom
Vidar Fiskum
Fagsjef bransjeutvikling, Norsk Eiendom
Vidar Fiskum, Fagsjef Bransjeutvikling i Norsk Eiendom. Har bakgrunn som fysisk planlegger fra NTNU, og har bred erfaring fra tidligfase eiendomsutvikling. Vidar har erfaring om akkvisisjon og forretningsutvikling i Skanska, JM og Selvaag, samt prosjektledelse for reguleringsplan Filipstad, regulering for OPS-skoleprosjekter og saksbehandling utbyggingsavtaleforhandlinger i Oslo kommune. Han kjenner således utfordringene og mulighetesbildet fra begge sider av bordet, og hvordan tidligfase best mulig kan utføres for å skape verdier for samfunnet og utbygger.
 
Alle speakers

Aktuell konferanse

Til toppen