Citykonferansen Stavanger 2022 3. november 2022 Radisson Blu Atlantic Hotel

Citykonferansen Stavanger 2022

Årets tema: Fjordbyutvikling
Program lanseres uke 36. Innspill til tema kan sendes til oss på; konferanse@estatemedia.no

Citykonferansen inviterer nok en gang etablerte eiendomsaktører fra hele regionen til en fagdag hvor vi fokuserer på bærekraftig by- og stedsutvikling. Her samler vi de beste foredragsholderne, presenterer spennende prosjekter innen by – og eiendomsutvikling for bransjen i Rogaland, og legger til rette for relasjonsbygging på tvers av nettverk.

Vi rigger scenen til CityTalk; - dette er et konsept med en uformell stil, der du møter spennende paneldeltakere som gjennom samtaler byr på et dypdykk. Etter fagprogrammet inviterer vi til festmiddag med prisutdeling, god mat og drikke og musikalsk underholdning.

CityGlød for Rogaland vil bli kåret under konferansen! Send gjerne inn nominasjoner til juryen på konferanse@estatemedia.no
Statutter:Cityglød er en pris som gis ut til unge og lovende talenter i eiendomsbransjen som er under 40 år. De har vist engasjement og innovasjonsevne innen eiendomsfagene samt bidratt til verdiskapning i bransjen

Konferansen arrangeres i samarbeid med:
Norsk Eiendom, Smedvig Eiendom, Sparebank 1 SR-Bank, Eiendomsmegler 1 Næringseiendom, Base Property og Stavanger Sentrum.
 

Bilder fra konferansen

Aktuell konferanse

Til toppen