Citykonferansen Stavanger 11. november 2021 Radisson Blu Atlantic Hotel

Citykonferansen Stavanger

Citykonferansen inviterer nok en gang etablerte eiendomsaktører fra hele regionen til en fagdag hvor vi fokuserer på bærekraftig by- og stedsutvikling.
Her samler vi de beste foredragsholderne, presenterer spennende prosjekter innen by – og eiendomsutvikling for bransjen i Rogaland, og legger til rette for relasjonsbygging på tvers av nettverk.
 
Nyhet! CityTalks kommer til Citykonferansen Stavanger
Etter suksessen i Oslo rigger vi også scenen i Stavanger klart for CityTalks.
Dette er et konsept med en uformell stil, der du møter spennende paneldeltakere som gjennom samtaler byr på et dypdykk ned i aktuelle temaer innen byutvikling.
CityTalks blir ledet av Tor Øyvind Skeiseid og Lars Helle.
 
Etter fagprogrammet inviterer vi til CityDinner med god mat og drikke, musikalsk underholdning, samt utdeling av Cityprisen for Rogaland 2021. 

Konferansen arrangeres i samarbeid med:
Norsk Eiendom, Smedvig Eiendom, Sparebank 1 SR-Bank, Eiendomsmegler 1 Næringseiendom, Base Property og Stavanger Sentrum.
  

 

Bilder fra konferansen

Program

Speakers

Kyrre Martinius Knudsen
Sjefsøkonom, SpareBank 1 SR- Bank
Kyrre Martinius Knudsen
Sjefsøkonom, SpareBank 1 SR- Bank
Kyrre M. Knudsen har siden 2013 vært sjeføkonom i SpareBank 1 SR-Bank. Han har tidligere jobbet med energimarkeder som sjefanalytiker i Equinor. Videre har Knudsen arbeidet i Norges Bank, herunder som taleskriver for sentralbanksjefen, og i Finansdepartementet. Knudsen er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (1999) og har hovedfag i samfunnsøkonomi fra Universitet i Oslo (2001).

Knudsen er kommentator i næringslivsmedier som Dagens Næringsliv, Finansavisen, E24, Stavanger Aftenblad og Bergens Tidene.
 
Vidar Fiskum
Fagsjef bransjeutvikling, Norsk Eiendom
Vidar Fiskum
Fagsjef bransjeutvikling, Norsk Eiendom
Vidar Fiskum, Fagsjef Bransjeutvikling i Norsk Eiendom. Har bakgrunn som fysisk planlegger fra NTNU, og har bred erfaring fra tidligfase eiendomsutvikling. Vidar har erfaring om akkvisisjon og forretningsutvikling i Skanska, JM og Selvaag, samt prosjektledelse for reguleringsplan Filipstad, regulering for OPS-skoleprosjekter og saksbehandling utbyggingsavtaleforhandlinger i Oslo kommune. Han kjenner således utfordringene og mulighetesbildet fra begge sider av bordet, og hvordan tidligfase best mulig kan utføres for å skape verdier for samfunnet og utbygger.
 
Alle speakers

Aktuell konferanse

Til toppen