Eiendom 2017: Fremtidsbyen

Eiendom2017 skal være en nøytral arena som synliggjør og setter det bergenske eiendomsmarkedet på kartet. Muligheter, men også utfordringer skal belyses gjennom engasjerende foredrag og en utstilling med interessante utstillere. Ambisjonen er at konferansen EIENDOM over tid skal bidra til å gjøre Bergen mer attraktiv både for leietakere og investorer.

I forbindelse med konferansen blir det også arrangert en utstilling, hvor de som har utviklingsprosjekter eller ledige arealer kan vise dem frem. Målgruppen er eiendomsbesittere og utviklere, lokale og nasjonale investorer, myndigheter, advokater, arkitekter, entreprenører, rådgivende ingeniørmiljøer, media og potensielle leietakere, samt andre leverandører til eiendomsbransjen. Det settes av god tid til nettverksbygging med gode pauser i utstillingen. I tillegg serveres lunsj og aperitiff før middagen i utstillingen.

Dagskonferanse avsluttes med konferansemiddag i Grieghallen. Gjennom registreringen til konferansen vil vi tilby overnatting 60 meter fra konferansehotellet – på Scandic Ørnen.

Eiendom 2017

Citykonferansen Oslo 2019

Les mer

Praktisk Husleierett

Les mer
Alle våre konferanser →
↑ Til toppen