Eiendom & Teknologi 28. januar 2021 The Hub

Eiendom & Teknologi

Konferansen ByggTech skifter navn og flytter til Oslo!
 
Årets viktigste arena innen teknologi for ledere i eiendomsbransjen.
I flere år har konferansen ByggTech samlet eiendomsbransjen i eksklusive omgivelser på Geilo.
Med tanke på de rådende omstendigheter har vi i år valgt å legge konferansen til The HUB i Oslo, og håper med dette at så mange som mulig finner mulighet til å delta.
 
Vi har døpt konferansen Eiendom & Teknologi, som fortsatt vil gi deg unik innsikt i teknologien som er tilgjengelig for bransjen i dag, og viktigst av alt – hvordan du kan ta den i bruk allerede i morgen. Fagprogrammet vil domineres av det teknologiske sporet, men vi løfter også inn andre temaer relatert til bruken av teknologi i bransjen, samt nye måter å jobbe på.
 
Eiendom & teknologi er en signaturkonferanse fra Estate kunnskap og tilbyr en unik bransjearena i flotte omgivelser på The HUB i Oslo. I tillegg til godt faglig utbytte under selve fagkonferansen legger vi til rette for en hyggelig sosial møteplass hvor man får god anledning til å pleie sitt nettverk av gode bransjekollegaer.
 
Proptech Village
Som i fjor inviterer vi et utvalg oppstartselskaper til konferansen.  Alle er i en tidlig fase, og får nå muligheten til å introdusere seg selv og sine idéer for eiendomsbransjen. – Proptech Village blir etablert på hotellet, og her kan alle som ønsker booke møter med oppstartsselskapene. Her får du nye idéer og innovative løsninger, og så er det opptil ditt eget selskap å velge de løsningene som passer inn i kundestrategien og ønsket merverdi av porteføljen.

Agenda
Konferansen begynner kl 09:00 (registrering fra 08:30) og det faglige varer til ca kl. 16:00. Lunsj på The Hub kl. 12:00
Vi inviterer til Afterwork med drikke og noe å bite i etter konferansen (egen påmelding)
Program blir lansert i uke 40.

Programkomite:
Kenneth Nielsen, PropTech Consulting
Jørgen Christoffer Flaa, Höegh Eiendom
Anders Brekke, Proptech Innovation
Simon Ruud, TheFactory
Paal-Christian Hansen, Advokatfirmaet Føyen Torkildsen 
Stein Ove Ødegård, Estate kunnskap
 

Bilder fra konferansen

Program

Speakers

Hilde Hauge
Sales Manager Energy Storage, Eaton
Hilde Hauge
Sales Manager Energy Storage, Eaton
Hilde Hauge er sivilingeniør i elkraftteknikk. Hun har jobbet hos flere rådgivende ingeniørselskaper med prosjektering av elektriske installasjoner i bygninger, undervist i bl.a. elektriske installasjoner på det som nå er Universitetet i Sørøst-Norge, USN og var noen år innom distribusjon før hun begynte i Eaton som del at et miljø som skal prosjektere og selge energilagringsløsninger i alt fra boliger til utslippsfrie byggeplasser.
 
Ola Skar
Smarte Hjem | Consumer Home, Telia Company
Ola Skar
Smarte Hjem | Consumer Home, Telia Company
Ola Skar er regional salgssjef i Telia. Med sin bakgrunn fra økonomistudier på BI, fagbrev som elektriker og salgssjef i smarthusselskapet Futurehome, har han flere års erfaring med å knytte sammen teknologier for en smart og energieffektiv fremtid. Han jobber daglig med Telias smarthussatsning ved å gjøre nybygg smarte, klimavennlige, automatiske og energibesparende.
 
Alle speakers

Aktuell konferanse

Til toppen