Eiendom & Teknologi 23. november 2021 Clarion Hotel Oslo

Eiendom & Teknologi

Eiendom & Teknologi er årets viktigste arena innen Tech for lederne i eiendomsbransjen
Konferansen gir deg unik innsikt i teknologien som er tilgjengelig for bransjen i dag, og det viktigste av alt - hvordan du kan ta den i bruk allerede i morgen. Fagprogrammet vil domineres av det teknologiske sporet, men vi løfter også inn andre temaer relatert til bruken av teknologi i bransjen, samt nye måter å jobbe på.
Eiendom & teknologi er en signaturkonferanse fra Estate kunnskap og tilbyr en unik bransjearena i flotte omgivelser på Clarion Hotel Oslo.

I tillegg til godt faglig utbytte under selve fagkonferansen legger vi til rette for en hyggelig sosial møteplass hvor man får god anledning til å
pleie nettverket av gode bransjekollegaer.

Proptech Village
Som tidligere år inviterer vi et utvalg oppstartselskaper til konferansen.  Alle er i en tidlig fase, og får nå muligheten til å introdusere seg og sine ideer for eiendomsbransjen. –Vi etablerer Proptech Village på hotellet, og her kan alle booke møter med oppstartsselskapene. Her får du ideer og løsninger, og så er det opptil ditt eget selskap å velge løsning i forhold til kundestrategi og ønsket merverdi av porteføljen.

Årets tema: Teknologi møter bærekraft
Fullt program lanseres uke 43
 

Bilder fra konferansen

Aktuell konferanse

Til toppen