Eiendomsforvaltning 2020 15. oktober 2020 Grand Hotel

Eiendomsforvaltning 2020

Profesjonell eiendomsforvaltning kommer både gårdeiere og brukere til gode, og ny teknologi er med på å skape stadig smartere og mer attraktive bygg. Årets konferanse legger vekt på hvilke muligheter du har for å drive verdiskapning gjennom forvaltning – fra investering og utvikling til utleie, drift og tilbud av tilleggstjenester. 
Du møter fageksperter som deler sine tanker rundt investeringsstrategier og erfaringer med teknisk og økonomisk forvaltning, samt utvikling av næringseiendommer. Enten du er investor, utvikler, forvalter eller leietaker; denne konferansen vil gi deg ny og nyttig kunnskap om morgendagens eiendomsforvaltning!

Velkommen til en trygg konferanse med Estate Kunnskap
Vi følger myndighetenes anbefalinger for smittevern nøye. Det betyr hyppig rengjøring av fellesområder og kontaktflater, tilgjengelig håndsprit og god merking. Dessuten legger vi til rette for at de skal være enkelt å praktisere trygg avstand mellom alle deltakere.
 
Nyhet! Nå tilbyr vi også digitale billetter til våre kommende dagskonferanser til redusert pris.
Velg mellom ordinær billett og digital billett ved bestilling. Digital konferanse vil bli tilgjengelig to virkedager etter den fysisk avholdte konferansen.

Program

Speakers

Alle speakers

Aktuell konferanse

Til toppen