Eiendomsutviklingsdagene 2019 29. - 30. august 2019 Farris Bad

Eiendomsutviklingsdagene 2019

Eiendomsutviklingsdagene 2019

Hva skal til for å utvikle moderne, fremtidsrettede byer med unik identitet? En rekke norske og internasjonale fageksperter vil underEiendomsutviklingsdagene 2019 dele kunnskap og erfaringer om morgendagens bykonsept. Dette blir en tverrfaglig arena om trender, konsepter og verdiskapning for fremtiden. Hjertelig velkommen til Farris Bad i Larvik 29.-30. august!

Den moderne byen
Folks livsstil, ønsker og forventninger til et godt byliv er i endring. Hvordan utvikle arbeidsplasser, boliger, hoteller, servicetjenester og konsepter som passer inn i en ny tid? Flere norske byer har gjort spennende tiltak for å bli mer attraktive, åpne og trygge. Hvor går veien videre? 

Livskraftige byrom 
Skal vi skape attraktive byrom med moderne tjenester, underholdning og servering, må vi skifte fokus fra bygg til mennesker. Byer handler først og fremst om mennesker – hvor vi går og hvor vi møtes – og for menneskene er offentlige, livskraftige byrom det aller viktigste. 

Norge på kartet!
Norge er kjent for å være et av de mest avanserte landene med sine teknologiske fremskritt, moderne arkitektur og offentlige struktur. Hvordan kan norske byer bli blant de mest attraktive i verden? Hvordan bygger vi brandsom begeistrer både innbyggere og turister?


Pris: 12 900  (eks. mva)
Retten til forandringer forbeholdes. Påmelding er bindende, og eventuell avmelding må skje skriftlig innen den 15. aug.

Bilder fra konferansen

Program

Speakers

Stig L. Bech
Administrerende direktør, Solon Eiendom
Stig L. Bech
Administrerende direktør, Solon Eiendom
Stig L. Bech er i samtlige norske og internasjonale advokatratinger (Finansavisen, Chambers, Legal 500 mv.) ansett som en av de ledende eiendomsadvokatene i det norske markedet. Stig har svært omfattende erfaring i transaksjonsmarkedet. Han arbeider også med større eiendomsutviklingsprosjekter (bolig og næring), strukturering og forvaltning av næringseiendom og eiendomsselskaper og leieavtaler. Stig er sentral i arbeidsgruppene som løpende utarbeider standard leie- og kjøpekontrakter for de norske bransjeaktørene, kontrakter som i dag er markedets ledende maler. Stig er leder av BA-HRs eiendomsgruppe.
Dag Henden Torsteinsen
Partner og advokat, Grette
Dag Henden Torsteinsen
Partner og advokat, Grette
Dag Henden Torsteinsen har særlig kompetanse innen utvikling og transaksjoner for næringseiendom. Torsteinsen er medlem av redaksjonsrådet i fagtidsskriftet Tidsskrift for eiendomsrett, og er en etterspurt foreleser for eiendomsbransjen og næringsmeglere.
Alle speakers

Aktuell konferanse

Til toppen