Eiendomsutviklingsdagene 2020 27. - 28. august 2020 Farris Bad

Eiendomsutviklingsdagene 2020

Etter en vår uten mulighet til å møte bransjekolleger ansikt til ansikt, er det med stor glede og forventning at vi endelig kan invitere til konferanse igjen! 27.­–28. august møtes vi på Farris Bad til Eiendomsutviklingsdagene 2020.

Om konferansen:

Det er i store byer at folk ønsker å vokse, bo og jobbe – men hvordan skape en god by for folket? Hva skal til for å utvikle moderne, fremtidsrettede og robuste byer? 
 
Å skape en god og fremtidsrettet merverdi i by- og eiendomsutvikling kan gjøres på flere måter. Men verdiskapning betyr hovedsakelig verdiutvikling med fokus på sosial bærekraft, mennesker og kvalitet. Eiendomsbransjen er som andre rammet av koronakrisen. I fremtiden må vi også ha større fokus på helse og velvære. Hvordan integrere dette i fremtidens verdiskapning? Hva er viktigst for bransjen fremover? 
 
En rekke anerkjente fageksperter vil under Eiendomsutviklingsdagene 2020 dele kunnskap og erfaringer om morgendagens bykonsept. Dette blir en tverrfaglig arena om trender, konsepter og verdiskapning for fremtiden.
Hjertelig velkommen til Farris Bad i Larvik 27.-28. august!

Program

Speakers

Dag Henden Torsteinsen
Partner og advokat, Grette
Dag Henden Torsteinsen
Partner og advokat, Grette
Dag Henden Torsteinsen har særlig kompetanse innen utvikling og transaksjoner for næringseiendom. Torsteinsen er medlem av redaksjonsrådet i fagtidsskriftet Tidsskrift for eiendomsrett, og er en etterspurt foreleser for eiendomsbransjen og næringsmeglere.
Stig L. Bech
Administrerende direktør, Solon Eiendom
Stig L. Bech
Administrerende direktør, Solon Eiendom
Stig L. Bech er i samtlige norske og internasjonale advokatratinger (Finansavisen, Chambers, Legal 500 mv.) ansett som en av de ledende eiendomsadvokatene i det norske markedet. Stig har svært omfattende erfaring i transaksjonsmarkedet. Han arbeider også med større eiendomsutviklingsprosjekter (bolig og næring), strukturering og forvaltning av næringseiendom og eiendomsselskaper og leieavtaler. Stig er sentral i arbeidsgruppene som løpende utarbeider standard leie- og kjøpekontrakter for de norske bransjeaktørene, kontrakter som i dag er markedets ledende maler. Stig er leder av BA-HRs eiendomsgruppe.
Alle speakers

Aktuell konferanse

Til toppen