Eiendomsutviklingsdagene 2022 25. - 26. august 2022 Farris Bad

Eiendomsutviklingsdagene 2022

I årene fremover skal en stor del av bygningsmassen i norske byer rehabiliteres, ombygges og transformeres for å skape mer attraktive eiendommer. Samtidig skal flere byområder revitaliseres og utvikles. Hvordan kan vi gjennomføre denne transformasjonen mest mulig økonomisk? Hvordan forvandler vi gamle bygg og områder til moderne ikoner, og utnytter deres potensial maksimalt? Hvilke grep må tas for å utforme vellykkede, fremtidsrettede og bærekraftige konsepter? Og hva slags verdiskapning kan vi forvente, både økonomisk og sosialt?

Under Eiendomsutviklingsdagene 2022 vil en rekke norske og internasjonale fagpersoner dele sine erfaringer og synspunkter om byutvikling, arkitektur og transformasjon, fra idéutvikling til gjennomføring. Hva krever det av politikere, regelverk, samspill på tvers og ikke minst av innovasjon og nytenkning?

Vårt moderne samfunn er i stadig endring. Eiendomsutviklingsdagene tar pulsen på markedet, og gir deg kunnskapen og inspirasjonen du trenger for å vinne fremover.
Her det blir garantert høyt tempo, prosjekter belyst fra ulike perspektiver, fokus på praktiske eksempler og løsninger, og mye inspirasjon.
Velkommen til Eiendomsutviklingsdagene på Farris Bad i Larvik den 25.–26. august!

Programmet publiseres i løpet av kort tid.

Aktuell konferanse

Til toppen