Fremtidens kontorlokaler 2018

Vil du vite mer om morgendagens kunder og fremtidens kontorlokaler? Vet du hvilke grep du bør ta for å foredle din kundeinnsikt og attraktivitet? FREMTIDENS KONTORLOKALER vil inspirere og informere deg om de mest fremtidsrettede og velfungerende konseptene på kontormarkedet. Budskapet er enkelt: Innovér eller dø!

I en verden der endringer skjer raskt, endrer nye trender vår måte å tenke kontorlokaler på radikalt. Kampen om de skarpeste hodene har aldri vært tøffere – leietakere stiller nye krav i forhold til verdiskaping, fleksibilitet, design og fasiliteter. De vil ha kontorer som stimulerer til synergier og nettverksbygging, økt produktivitet og kreativitet, og ber om tilbud av tjenester og events som bidrar til innovasjon og nye samarbeidsformer.

Kampen om leietakere handler om å tilfredsstille dagens kunder i en ny og annerledes tid. Eiendomsselskaper må tilby kontorlokaler basert på fremtidsrettet innovasjon. På Fremtidens kontorlokaler 6.-7. september vil du få bedre inspirasjon og bedre kjennskap til hvordan du vil være morgendagens vinner!

Konferansen Fremtidens kontorlokaler er spesielt tilpasset eiendomsbesittere, utviklere, leietakere, arkitekter, rådgivere, næringsmeglere og alle som er involvert i utforming av fremtidens kontortrender og løsninger!

Konferansen består av to dager, det er mulig å delta på kun en av de, eller begge (gjelder rabattert pris).

Program torsdag 6. september - Edda Diagonale

08.30

Registrering og morgenkaffe

09.00

Velkommen!

09.05

DYNAMIKKEN I LEIEMARKEDET

Dagens leiemarked er ekstremt dynamisk, og utfordrer etablerte forretningsmodeller. Flere selskaper er på jakt etter drømmelokaler, stiller nye krav og har nye forventinger. Dette kan medføre en betydelig verdiforskjell på ulike eiendommer. For å vinne kampen om de beste leietakerne, må gårdeiere kjenne til krav og trender, og tilby fremtidsrettede kontorlokaler.
Hva ønsker leietakerne seg i forhold til beliggenhet, arealbehov, lengde på kontrakter og fleksibilitet? Hvor mye vil de betale? Vi ser på hvordan dette har endret seg de siste årene, og hvilke forventinger vi har for de neste årene.

Anders Solaas , Direktør Utleie og Eiendomsutvikling i Entra

09.30

OMDØMME OG KOMMUNIKASJON

Omdømme og merkevarebygging er blant de viktigste investeringene en organisasjon gjør. Valg av fysiske omgivelser er en viktig del av dette – hvordan virksomheter organiserer sine kontorer setter betingelser for hvordan medarbeiderne skal yte sitt beste, men bidrar også til å bygge inntrykk. Derfor er mange store selskaper, kommersielle organisasjoner og nye bedrifter opptatt av å bygge riktig identitet og omdømme for å kommunisere selskapets verdier og profilere sine tjenester. Vi ser nærmere på hvilke tanker, prosesser og metodikk som sikrer en riktig omdømmebygging og passer for organisasjonens strategi.

Mats Ektvedt , Partner i Corporate Communications

09.55

HVOR VIKTIG ER BRANDED ENVIRONMENTS?

Utforming og design av kontorlokaler er viktig for å styrke merkevare og gir virksomheten en organisatorisk energi. Dette er også avgjørende for trivsel, sykefravær, lagånd og kreativitet.
Hvor viktig er design, identitet og branding i forhold til kommunikasjon, merkevarebygging og eiendomsverdi? Hvordan kan et selskap kommunisere sine verdier og byggets styrker på best mulig måte? Hvor viktig er branded environment for å vekke oppsikt og friste de beste leietakere? Interiørarkitekter og eksperter innen design vil dele sine tanker om merkevarebygging.

Camilla Krogh , Prosjektleder og senior interiørarkitekt MA i Scenario
Henrik Hagelsteen , Kreativ leder i Blake & Friends

10.25

ASKER PANORAMA & ASKER GENERA - PROFIL, MERKEVARE OG KONSEPT

Flere og flere leietakere søker nye lokaler som understreker deres profil og merkevare. Leietakerne krever noe mer av oss som utleier og byggherre. Et nytt næringsbygg er ikke hva det en gang var.
Hvordan tilnærmer vi oss markedet ved oppføring av nye næringsbygg?
Oxer Eiendom forteller historien bak Asker Panorama og deler erfaringer rundt sitt neste næringsbygg Asker Genera.

Anniken Haug , Markedsdirektør i Oxer Eiendom

10.40

Pause & mingling

11.00

HIGH-END KONTORFELLESSKAP - "No18" I STOCKHOLM

Hør om utviklingen i kontormarkedet og nye trender – Michel Gordin, gründer av fremtidsrettede high-end Coworking spaces «No 18» i Stockholm, deler sine tanker og erfaringer og forteller hvordan de har lyktes!

Michel Gordin , entreprenør og gründer av No18 – Stockholm

11.05

INNOVATION LAB "EPICENTER" INNTAR OSLO, AMSTERDAN OG NEW YORK!

Patrick Mesterton, gründer av innovasjonsmiljøet «Epicenter» i Stockholm, deler sine tanker og erfaringer og forteller hvordan de har lyktes med etablering av nye kontorer i Oslo, Amsterdam og New York!

Patrick Mesterton , CEO & Co-founder i Epicenter – Stockholm

11.10

HVA SKJER I KONTORMARKEDET?

Samtale

I en usikker verden der endringene skjer raskt, og det er vanskelig å kartlegge om man vil vokse eller krympe, ønsker leietakere seg høy grad av fleksibilitet, samt lokaler og fasiliteter som bidrar til en økt innovasjon, nettverksbygging og nye samarbeidspartnere. Coworking tilfredsstiller disse behovene, og representerer nå mer enn 40% av kontorer i USA og andre store byer i Europa. Denne trenden utvikler seg også i Skandinavia. Er dette løsningen på hvordan fremtidens kontorlokaler vil se ut?

Debattleder
Stig L. Bech , Advokat og partner i Advokatfirmaet BAHR AS

Debattdeltakere
Michel Gordin , entreprenør og gründer av No18 – Stockholm
Patrick Mesterton , CEO & Co-founder i Epicenter – Stockholm

11.50

Lunsj

12.50

WORKPLACE STRATEGY – HVA FUNGERER, FUNGERER IKKE?

Høyere endringstakt, økende grad av digitalisering og behov for nye arbeidsformer for å sikre konkurransekraft påvirker arealbehov og tilhørende kontorløsninger. Mange leietakere er derfor opptatt av økende fleksibilitet i leieforhold, arbeidsplasskonsepter og løsninger. Samtidig ønsker de et arbeidsmiljø som stimulerer til samhandling og flyt, samtidig som det dekker behov for konsentrasjon og individuelle behov.
Hvordan bygge kontorer og fasiliteter som matcher disse behovene? Hvordan tenke nytt, smart og fornuftig? Kan fasiliteter både bygges for deling og eksklusivt bruk? Hvordan sørge for at man har gode prosesser som ivaretar de ansattes behov og sikrer tilfredshet?
Vi deler erfaringer og synspunkter om kostnadseffektiv arealutnyttelse, fremtidsrettede løsninger, nye ideer og ikke minst – hva fungerer og hva fungerer ikke?

Lise Klevan Dybwad , Senior Director – Workplace Strategy i CBRE

13.20

VALUE FOR MONEY – HVA ØNSKER LEIETAKERE SEG?

Samtale

Debattleder
Anders Solaas , Direktør Utleie og Eiendomsutvikling i Entra

Debattdeltakere
Ellen Kathrine Kobro , Markedsdirektør i Norwegian Property (NPRO)
Frithjof Foss , Daglig leder i UNION Norsk Næringsmegling
Gudmund Harlem , Leder Utleie og partner i Newsec

13.50

NYE GENERASJONERS KRAV

Dagens unge blir fremtidens medarbeidere, og er med på å skape arbeidsplassene vi trenger i fremtiden. Millennials har et annet mindset enn eldre generasjoner. De kommuniserer på Instagram, Snapchat og YouTube. De er mer løsningsorienterte, samfunnsbevisste og åpne for innovasjon og samarbeid. Hvilke tanker har yngre generasjoner om fremtiden? Hvilke yrker vil norske bedrifter trenge? Hvordan vil fremtidens ledere jobbe, og hvordan ønsker de at deres arbeidsplasser skal se ut?
Future Leaders representerer den nye generasjonens ledere – her vil du få svar på hvilke nøkkelroller og drømmearbeidsplasser fremtiden vil by på.

Elin Nørve , Founder and CEO i Future Leaders

14.10

Avslutning Fremtidens kontorlokaler DAG 1 – og vi sees på Pier X i morgen!

Program fredag 7. september - Pier X, Aker Brygge

DE BESTE  ARBEIDSPLASSENE
Hvordan kan en organisasjon få tak i de flinkeste medarbeiderne? Hva er det som får folk til å arbeide godt sammen, samt å være mer innovative og produktive? Hvilken rolle spiller bedrifters verdier og kultur, og hva betyr tilrettelegging av det fysiske arbeidsmiljøet?

Dag 2 av Fremtidens kontorlokaler byr på presentasjon av utvalgte prosjekter, og vil gi deg tips og inspirasjon om prosjektering og utforming av bygg med særpreg og identitet. Vi ser på kontorer som signaliserer tilhørighet, tilfredsstiller nye arbeidsmønstre og tiltrekker seg de mest attraktive leietakerne. Vi ser i tillegg på hvordan du transformerer trauste bygg til attraktive arbeidsplasser, og utformer kontorlokaler til møteplasser med fokus på design, løsninger og identitet.

08.00

Lett frokost, mingling og registrering

08.30

VELKOMMEN TIL PIER X

08.35

EN VENTURE HUB PÅ AKER BRYGGE

Morten Wiese , Founder and Managing Partner i Pier X

08.50

ET KONTOR MED MENNESKET I FOKUS

Stine Lanes Løvdal , Interiørarkitekt MNIL og daglig leder i Zinc

09.05

SUNDTKVARTALET - BROEN TIL FREMTIDEN

Nina Kvalheim , HR Business Partner i Skanska
Heidi Berg Edbo , Partner og Interior Architect MNIL i Scenario

09.20

TRANSPERIA - FRA GAMLE OG UMODERNE, TIL DRØMMEKONTORER

En sliten eiendom i Rådhusgata 5 står nå under en spennende totalrehabilitering.
I kjent Tvenge-stil startet Fram Eiendom arbeidet uten leietakere, og i løpet av noen få måneder har hele bygget blitt leid ut. Vi møter arkitekter bak prosjektet. De vil avsløre hvordan de har snudd alt opp ned på hodet, og har gitt bygget flott arkitektonisk uttrykk, fleksible lokaler og flotte fasiliteter.

Susanne Joys , Assosiert partner og Arkitekt i Aart arkitekter
Monica Døhlie Heck , interiørarkitekt og partner i IARK

09.35

KORT PAUSE – KAFFE OG BEINSTREKK

09.55

ET «HJEM» PÅ GATEPLAN

byHands illustrasjonsagentur representerer 14 av Norges mest spennende illustratører. Etter flere runder med flytting de siste årene, har de tre agentene funnet sitt «hjem» i et gammelt butikklokale på nedre Grünerløkka, som de deler med frilansere innen kreative næringer. I møtet med Silvia og Ida får vi et innblikk i deres verden og hva de ser på som fordeler med et kontorfellesskap på gateplan.

Ida Lund Bjørnsen , Founding Partner i byHands
Silvia Moran Kjølstad , Partner i byHands

10.10

”SCANDINAVIAN SPACESHIP” – EN FORVANDLING UTOVER DET VANLIGE!

Kontorer til det digitale byrået, Bakken & Bæck, i Oslo er en forening av futurisme og skandinaviske linjer. Vi hører hvordan interiørstudiet Kvistad har klart å forvandle det tradisjonelle og trauste lokalet i Trondheimsveien 135 til noe helt unikt!

Ziemowit Skoczynski og Miriam Flur Kvistad, designer i Kvistad Interiørstudio

10.25

ET ADVOKATKONTOR MED TØFFE DETALJER OG MODERNE DESIGN

Radius Design forteller hvordan de har designet nytt hovedkontor til Advokatfirmaet CLP i Sommerrogata 13-15, hvor tidløse kvalitetsmaterialer, tøffe detaljer og moderne finesser gir både et røft og lunt preg, og gjenspeiler høyt kvalitet.

Daniel Ness Turco , Interior architect MNIL i Radius Design

10.40

Avslutning Fremtidens kontorlokaler DAG 2

Anders Solaas

Direktør Utleie og Eiendomsutvikling i Entra

Program torsdag 6. september - Edda Diagonale kl 09.05

DYNAMIKKEN I LEIEMARKEDET

Dagens leiemarked er ekstremt dynamisk, og utfordrer etablerte forretningsmodeller. Flere selskaper er på jakt etter drømmelokaler, stiller nye krav og har nye forventinger. Dette kan medføre en betydelig verdiforskjell på ulike eiendommer. For å vinne kampen om de beste leietakerne, må gårdeiere kjenne til krav og trender, og tilby fremtidsrettede kontorlokaler.
Hva ønsker leietakerne seg i forhold til beliggenhet, arealbehov, lengde på kontrakter og fleksibilitet? Hvor mye vil de betale? Vi ser på hvordan dette har endret seg de siste årene, og hvilke forventinger vi har for de neste årene.

Samtale
Program torsdag 6. september - Edda Diagonale kl 13.20

VALUE FOR MONEY – HVA ØNSKER LEIETAKERE SEG?

Mats Ektvedt

Partner i Corporate Communications

Program torsdag 6. september - Edda Diagonale kl 09.30

OMDØMME OG KOMMUNIKASJON

Omdømme og merkevarebygging er blant de viktigste investeringene en organisasjon gjør. Valg av fysiske omgivelser er en viktig del av dette – hvordan virksomheter organiserer sine kontorer setter betingelser for hvordan medarbeiderne skal yte sitt beste, men bidrar også til å bygge inntrykk. Derfor er mange store selskaper, kommersielle organisasjoner og nye bedrifter opptatt av å bygge riktig identitet og omdømme for å kommunisere selskapets verdier og profilere sine tjenester. Vi ser nærmere på hvilke tanker, prosesser og metodikk som sikrer en riktig omdømmebygging og passer for organisasjonens strategi.

Mats Ektvedt har utstrakt journalist- og produsenterfaring og bistår ledere og virksomheter med internkommunikasjon, kommunikasjonsstrategi og media-rådgivning. Ektvedt jobbet 12 år i TV 2, som reporter og redaksjonsleder i økonomiredaksjonen og Dokument 2. I denne perioden vant redaksjonen Gullruten to ganger for beste aktualitetsprogram, samt den store Journalistprisen. I 2010 startet han et eget produksjonsselskap og har utviklet og produsert for norske TV-kanaler, samt utviklet video-konsepter og mobil-applikasjoner for bedrifter og organisasjoner. Ektvedt er utdannet i kommunikasjon ved universitetet i Colorado, og har jobbet fulltid som journalist i engelskspråklige medier.

Camilla Krogh

Prosjektleder og senior interiørarkitekt MA i Scenario

Program torsdag 6. september - Edda Diagonale kl 09.55

HVOR VIKTIG ER BRANDED ENVIRONMENTS?

Utforming og design av kontorlokaler er viktig for å styrke merkevare og gir virksomheten en organisatorisk energi. Dette er også avgjørende for trivsel, sykefravær, lagånd og kreativitet.
Hvor viktig er design, identitet og branding i forhold til kommunikasjon, merkevarebygging og eiendomsverdi? Hvordan kan et selskap kommunisere sine verdier og byggets styrker på best mulig måte? Hvor viktig er branded environment for å vekke oppsikt og friste de beste leietakere? Interiørarkitekter og eksperter innen design vil dele sine tanker om merkevarebygging.

Henrik Hagelsteen

Kreativ leder i Blake & Friends

Program torsdag 6. september - Edda Diagonale kl 09.55

HVOR VIKTIG ER BRANDED ENVIRONMENTS?

Utforming og design av kontorlokaler er viktig for å styrke merkevare og gir virksomheten en organisatorisk energi. Dette er også avgjørende for trivsel, sykefravær, lagånd og kreativitet.
Hvor viktig er design, identitet og branding i forhold til kommunikasjon, merkevarebygging og eiendomsverdi? Hvordan kan et selskap kommunisere sine verdier og byggets styrker på best mulig måte? Hvor viktig er branded environment for å vekke oppsikt og friste de beste leietakere? Interiørarkitekter og eksperter innen design vil dele sine tanker om merkevarebygging.

Anniken Haug

Markedsdirektør i Oxer Eiendom

Program torsdag 6. september - Edda Diagonale kl 10.25

ASKER PANORAMA & ASKER GENERA - PROFIL, MERKEVARE OG KONSEPT

Flere og flere leietakere søker nye lokaler som understreker deres profil og merkevare. Leietakerne krever noe mer av oss som utleier og byggherre. Et nytt næringsbygg er ikke hva det en gang var.
Hvordan tilnærmer vi oss markedet ved oppføring av nye næringsbygg?
Oxer Eiendom forteller historien bak Asker Panorama og deler erfaringer rundt sitt neste næringsbygg Asker Genera.

Michel Gordin

entreprenør og gründer av No18 – Stockholm

Program torsdag 6. september - Edda Diagonale kl 11.00

HIGH-END KONTORFELLESSKAP - "No18" I STOCKHOLM

Hør om utviklingen i kontormarkedet og nye trender – Michel Gordin, gründer av fremtidsrettede high-end Coworking spaces «No 18» i Stockholm, deler sine tanker og erfaringer og forteller hvordan de har lyktes!

Samtale
Program torsdag 6. september - Edda Diagonale kl 11.10

HVA SKJER I KONTORMARKEDET?

I en usikker verden der endringene skjer raskt, og det er vanskelig å kartlegge om man vil vokse eller krympe, ønsker leietakere seg høy grad av fleksibilitet, samt lokaler og fasiliteter som bidrar til en økt innovasjon, nettverksbygging og nye samarbeidspartnere. Coworking tilfredsstiller disse behovene, og representerer nå mer enn 40% av kontorer i USA og andre store byer i Europa. Denne trenden utvikler seg også i Skandinavia. Er dette løsningen på hvordan fremtidens kontorlokaler vil se ut?

Patrick Mesterton

CEO & Co-founder i Epicenter – Stockholm

Program torsdag 6. september - Edda Diagonale kl 11.05

INNOVATION LAB "EPICENTER" INNTAR OSLO, AMSTERDAN OG NEW YORK!

Patrick Mesterton, gründer av innovasjonsmiljøet «Epicenter» i Stockholm, deler sine tanker og erfaringer og forteller hvordan de har lyktes med etablering av nye kontorer i Oslo, Amsterdam og New York!

Samtale
Program torsdag 6. september - Edda Diagonale kl 11.10

HVA SKJER I KONTORMARKEDET?

I en usikker verden der endringene skjer raskt, og det er vanskelig å kartlegge om man vil vokse eller krympe, ønsker leietakere seg høy grad av fleksibilitet, samt lokaler og fasiliteter som bidrar til en økt innovasjon, nettverksbygging og nye samarbeidspartnere. Coworking tilfredsstiller disse behovene, og representerer nå mer enn 40% av kontorer i USA og andre store byer i Europa. Denne trenden utvikler seg også i Skandinavia. Er dette løsningen på hvordan fremtidens kontorlokaler vil se ut?

Stig L. Bech

Advokat og partner i Advokatfirmaet BAHR AS

Samtale
Program torsdag 6. september - Edda Diagonale kl 11.10

HVA SKJER I KONTORMARKEDET?

I en usikker verden der endringene skjer raskt, og det er vanskelig å kartlegge om man vil vokse eller krympe, ønsker leietakere seg høy grad av fleksibilitet, samt lokaler og fasiliteter som bidrar til en økt innovasjon, nettverksbygging og nye samarbeidspartnere. Coworking tilfredsstiller disse behovene, og representerer nå mer enn 40% av kontorer i USA og andre store byer i Europa. Denne trenden utvikler seg også i Skandinavia. Er dette løsningen på hvordan fremtidens kontorlokaler vil se ut?

Stig L. Bech er i samtlige norske og internasjonale advokatratinger (Finansavisen, Chambers, Legal 500 mv.) ansett som en av de ledende eiendomsadvokatene i det norske markedet. Stig har svært omfattende erfaring i transaksjonsmarkedet. Han arbeider også med større eiendomsutviklingsprosjekter (bolig og næring), strukturering og forvaltning av næringseiendom og eiendomsselskaper og leieavtaler. Stig er sentral i arbeidsgruppene som løpende utarbeider standard leie- og kjøpekontrakter for de norske bransjeaktørene, kontrakter som i dag er markedets ledende maler. Stig er leder av BA-HRs eiendomsgruppe.

Lise Klevan Dybwad

Senior Director – Workplace Strategy i CBRE

Program torsdag 6. september - Edda Diagonale kl 12.50

WORKPLACE STRATEGY – HVA FUNGERER, FUNGERER IKKE?

Høyere endringstakt, økende grad av digitalisering og behov for nye arbeidsformer for å sikre konkurransekraft påvirker arealbehov og tilhørende kontorløsninger. Mange leietakere er derfor opptatt av økende fleksibilitet i leieforhold, arbeidsplasskonsepter og løsninger. Samtidig ønsker de et arbeidsmiljø som stimulerer til samhandling og flyt, samtidig som det dekker behov for konsentrasjon og individuelle behov.
Hvordan bygge kontorer og fasiliteter som matcher disse behovene? Hvordan tenke nytt, smart og fornuftig? Kan fasiliteter både bygges for deling og eksklusivt bruk? Hvordan sørge for at man har gode prosesser som ivaretar de ansattes behov og sikrer tilfredshet?
Vi deler erfaringer og synspunkter om kostnadseffektiv arealutnyttelse, fremtidsrettede løsninger, nye ideer og ikke minst – hva fungerer og hva fungerer ikke?

Lise Klevan Dybwad er ansvarlig for Workplace Strategy i CBRE Norge. Hun har lang erfaring som management consultant og operative lederroller både i Norge og internasjonalt. I hennes arbeid som rådgiver har hun hatt fokus på strategi, forbedrings- og endringsprosesser. Lise har vært ansvarlig for tjeneste- og forretningsutvikling hos en av Nordens største Facility Management leverandører, og hatt rollen som global leder for Facility Management herunder også Space Management og arbeidsplasskonsepter i et større norsk konsern. Lise er utdannet Sivilingeniør fra Storbritannia innenfor Industriell økonomi og har en Master i International Business fra Frankrike.

Ellen Kathrine Kobro

Markedsdirektør i Norwegian Property (NPRO)

Samtale
Program torsdag 6. september - Edda Diagonale kl 13.20

VALUE FOR MONEY – HVA ØNSKER LEIETAKERE SEG?

Frithjof Foss

Daglig leder i UNION Norsk Næringsmegling

Samtale
Program torsdag 6. september - Edda Diagonale kl 13.20

VALUE FOR MONEY – HVA ØNSKER LEIETAKERE SEG?

Gudmund Harlem

Leder Utleie og partner i Newsec

Samtale
Program torsdag 6. september - Edda Diagonale kl 13.20

VALUE FOR MONEY – HVA ØNSKER LEIETAKERE SEG?

Elin Nørve

Founder and CEO i Future Leaders

Program torsdag 6. september - Edda Diagonale kl 13.50

NYE GENERASJONERS KRAV

Dagens unge blir fremtidens medarbeidere, og er med på å skape arbeidsplassene vi trenger i fremtiden. Millennials har et annet mindset enn eldre generasjoner. De kommuniserer på Instagram, Snapchat og YouTube. De er mer løsningsorienterte, samfunnsbevisste og åpne for innovasjon og samarbeid. Hvilke tanker har yngre generasjoner om fremtiden? Hvilke yrker vil norske bedrifter trenge? Hvordan vil fremtidens ledere jobbe, og hvordan ønsker de at deres arbeidsplasser skal se ut?
Future Leaders representerer den nye generasjonens ledere – her vil du få svar på hvilke nøkkelroller og drømmearbeidsplasser fremtiden vil by på.

Morten Wiese

Founder and Managing Partner i Pier X

Program fredag 7. september - Pier X, Aker Brygge kl 08.35

EN VENTURE HUB PÅ AKER BRYGGE

Stine Lanes Løvdal

Interiørarkitekt MNIL og daglig leder i Zinc

Program fredag 7. september - Pier X, Aker Brygge kl 08.50

ET KONTOR MED MENNESKET I FOKUS

Nina Kvalheim

HR Business Partner i Skanska

Program fredag 7. september - Pier X, Aker Brygge kl 09.05

SUNDTKVARTALET - BROEN TIL FREMTIDEN

Heidi Berg Edbo

Partner og Interior Architect MNIL i Scenario

Program fredag 7. september - Pier X, Aker Brygge kl 09.05

SUNDTKVARTALET - BROEN TIL FREMTIDEN

Susanne Joys

Assosiert partner og Arkitekt i Aart arkitekter

Program fredag 7. september - Pier X, Aker Brygge kl 09.20

TRANSPERIA - FRA GAMLE OG UMODERNE, TIL DRØMMEKONTORER

En sliten eiendom i Rådhusgata 5 står nå under en spennende totalrehabilitering.
I kjent Tvenge-stil startet Fram Eiendom arbeidet uten leietakere, og i løpet av noen få måneder har hele bygget blitt leid ut. Vi møter arkitekter bak prosjektet. De vil avsløre hvordan de har snudd alt opp ned på hodet, og har gitt bygget flott arkitektonisk uttrykk, fleksible lokaler og flotte fasiliteter.

Monica Døhlie Heck

interiørarkitekt og partner i IARK

Program fredag 7. september - Pier X, Aker Brygge kl 09.20

TRANSPERIA - FRA GAMLE OG UMODERNE, TIL DRØMMEKONTORER

En sliten eiendom i Rådhusgata 5 står nå under en spennende totalrehabilitering.
I kjent Tvenge-stil startet Fram Eiendom arbeidet uten leietakere, og i løpet av noen få måneder har hele bygget blitt leid ut. Vi møter arkitekter bak prosjektet. De vil avsløre hvordan de har snudd alt opp ned på hodet, og har gitt bygget flott arkitektonisk uttrykk, fleksible lokaler og flotte fasiliteter.

Ida Lund Bjørnsen

Founding Partner i byHands

Program fredag 7. september - Pier X, Aker Brygge kl 09.55

ET «HJEM» PÅ GATEPLAN

byHands illustrasjonsagentur representerer 14 av Norges mest spennende illustratører. Etter flere runder med flytting de siste årene, har de tre agentene funnet sitt «hjem» i et gammelt butikklokale på nedre Grünerløkka, som de deler med frilansere innen kreative næringer. I møtet med Silvia og Ida får vi et innblikk i deres verden og hva de ser på som fordeler med et kontorfellesskap på gateplan.

Silvia Moran Kjølstad

Partner i byHands

Program fredag 7. september - Pier X, Aker Brygge kl 09.55

ET «HJEM» PÅ GATEPLAN

byHands illustrasjonsagentur representerer 14 av Norges mest spennende illustratører. Etter flere runder med flytting de siste årene, har de tre agentene funnet sitt «hjem» i et gammelt butikklokale på nedre Grünerløkka, som de deler med frilansere innen kreative næringer. I møtet med Silvia og Ida får vi et innblikk i deres verden og hva de ser på som fordeler med et kontorfellesskap på gateplan.

Ziemowit Skoczynski og Miriam Flur Kvistad, designer i Kvistad Interiørstudio

Program fredag 7. september - Pier X, Aker Brygge kl 10.10

”SCANDINAVIAN SPACESHIP” – EN FORVANDLING UTOVER DET VANLIGE!

Kontorer til det digitale byrået, Bakken & Bæck, i Oslo er en forening av futurisme og skandinaviske linjer. Vi hører hvordan interiørstudiet Kvistad har klart å forvandle det tradisjonelle og trauste lokalet i Trondheimsveien 135 til noe helt unikt!

Daniel Ness Turco

Interior architect MNIL i Radius Design

Program fredag 7. september - Pier X, Aker Brygge kl 10.25

ET ADVOKATKONTOR MED TØFFE DETALJER OG MODERNE DESIGN

Radius Design forteller hvordan de har designet nytt hovedkontor til Advokatfirmaet CLP i Sommerrogata 13-15, hvor tidløse kvalitetsmaterialer, tøffe detaljer og moderne finesser gir både et røft og lunt preg, og gjenspeiler høyt kvalitet.

Morgendagens eiendomsbransje

Les mer

Boligdagene 2019

Les mer
Alle våre konferanser →
↑ Til toppen