Praktisk husleierett 7. - 8. mars 2019 Deloitte - Epicenter Oslo

Praktisk husleierett

Program

Speakers

Henrik B. Taubøll
Senioradvokat, Wiersholm - PropTech Norway
Henrik B. Taubøll
Senioradvokat, Wiersholm - PropTech Norway
Henrik Taubøll arbeider hovedsaklig med eiendomsutvikling og transaksjoner, samt har et særlig engasjement for proptech. Han har vært rådgiver i noen av Norges største eiendomsutviklingsprosjekter, hvor han har bidratt i alle ledd fra regulering til strukturering, utleie og salg. 
Taubøll har vært rangert som en sentral person i eiendomsbransjen og var med å grunnlegge Ung i Næringseiendom (UiN) og Proptech Norway.
Naja Dannow
Partner og advokat, CMS Kluge Advokatfirma
Naja Dannow
Partner og advokat, CMS Kluge Advokatfirma
Naja Dannow leder CMS Kluges avdeling for eiendom. Hun arbeider i hovedsak med transaksjoner/M&A og har de siste årene særlig jobbet med eiendomstransaksjoner, herunder leieavtaler og avtaler om kjøp/salg/utvikling av fast eiendom. Mange av oppdragene innenfor fast eiendom er relatert til sammensatte eiendomstransaksjoner og leiekontrakter, herunder med utleie av næringsbygg/lokaler/hotell som skal oppføres, rehabiliteres eller på annen måte tilpasses for leietaker. Naja bistår også i en rekke prosjekter innen eiendomsutvikling, blant annet med forhandlinger om og utarbeidelse av samarbeidsavtaler, aksjonæravtaler mv mellom partene i prosjektet.
Alle speakers

Samarbeidspartnere

Aktuell konferanse

Til toppen