Digital konferanse

Trender som endrer eiendomsbransjen for godt

Pandemien har satt sine tydelige spor. Vi har alle blitt tvunget til å tenke annerledes, finne alternative løsninger og se på nye muligheter. Samfunnet er preget av store forandringer. Hva er de viktigste kriteriene for å lykkes fremover som profesjonelle eiendomsaktører? Is business as usual over?
 
Hjemmekontoret og virtuelle arbeidsplasser. 
Google og Facebook vil legge til rette for enda større valgmulighet for hjemmekontor fremover. Telenor vil la sine ansatte bestemme hvordan og hvor de vil jobbe. Flere bedrifter vil vurdere nye arealbehov og gjennomføre strukturelle endringer for å tilpasse seg den nye arbeidsdagen. Er det gamle, trygge kontoret historie? 

Gig-økonomien og nye forretningskonsepter.
On-demand - å kunne gjøre hva vi vil og når vi vil - er et fenomen som har truffet våre ører og hjerter. Vi blir stadig mer krevende, og kampen om vår oppmerksomhet er knallhard. Hva slags tjenester, tilbud og meningsfylte opplevelser vinner denne kampen? Hvilke nye forretningskonsepter vil det være lønnsomt å satse på?

Norske og internasjonale fageksperter diskuterer de viktigste, globale trendene som er i ferd med å revolusjonere eiendomsbransjen, og de viktigste driverne innen by- og eiendomsutvikling. Hvordan kan nytenkning, innovasjon og ny teknologi forenkle prosesser, og skape nye verdier og gunstige forretningsstrategier? Vil du få et innblikk i fremtiden - velkommen til en spennende, virtuell konferanse!

Se konferansen når du vil, hvor du vil.
Du velger helt selv når og hvor mange ganger du ønsker å se konferansen. Du kan også navigere i sendingen og se hele evt deler av den.

Program

Speakers

Wasim Rashid
Chief Digital Officer, R8 Property
Wasim Rashid
Chief Digital Officer, R8 Property
Wasim Rashid er spesialisert innenfor nye forretningsmodeller og teknologi, og har jobbet mye med endringsledelse i større selskaper. Før han begynte i R8 Property var han divisjonsdirektør for platformøkonomi i DNB. Han har også ledet Telia Company´s initiativ rundt digitalisering, og bidratt til oppbygging av deres teknologiplattform innenfor IoT. I Telia hadde han også ansvaret for å etablere et nytt forretningsområde rundt kapitalisering av innsiktsdata. Dette forretningsområdet etablerte han i samarbeid med det norske startup-selskapet Unacast, hvor han også satt som styremedlem. Før dette hadde han 19 års erfaring fra Schibsted med ulike roller knyttet til endringsledelse og teknologi, deriblant opparbeidelse av deres innloggingsløsning SPiD.
Henrik B. Taubøll
Senioradvokat, Wiersholm - PropTech Norway
Henrik B. Taubøll
Senioradvokat, Wiersholm - PropTech Norway
Henrik Taubøll arbeider hovedsaklig med eiendomsutvikling og transaksjoner, samt har et særlig engasjement for proptech. Han har vært rådgiver i noen av Norges største eiendomsutviklingsprosjekter, hvor han har bidratt i alle ledd fra regulering til strukturering, utleie og salg. 
Taubøll har vært rangert som en sentral person i eiendomsbransjen og var med å grunnlegge Ung i Næringseiendom (UiN) og Proptech Norway.
Alle speakers

Aktuell konferanse

Til toppen