«Open call» for unge arkitekter (Wildcards)

Festivalen Oslo Future Living ønsker å gi unge og nyetablerte arkitekt-kontorer en plass på scenen for å vise seg frem foran eiendomsbransjen.

Unge og nyetablerte arkitekter tilfører ofte norsk arkitektur nyskapende, friske og kreative ideer.

Estate Media, i samarbeid med NAL, ønsker derfor å invitere fire yngre og nyetablerte arkitektkontorer til Oslo Future Living og presentere seg og sine tanker og ideer om ”Fremtidens Oslo” på scenen. Vi ønsker med dette å gi unge arkitekter en gyllen mulighet til å vise sitt prosjekt til et hundretalls beslutningstakere fra bygge- og eiendomsbransjen.

For å delta må du være et Wildcard-kontor eller tilsvarende: Les mer på NALs nettsider

”Fremtidens Oslo” er et prosjekt eller en idé som er innovativt, bærekraftig og verdiskapende. Tema kan være alt – områdeutvikling, bygg, arkitektur, byrom, infrastruktur, felleskap, møtepunkt-konsept, osv, osv. Har du et referanseprosjekt eller en idé som matcher dette og Oslo Future Living – da får du mulighet til å presentere dette foran eiendomsbransjen.

Meld din interesse innen 20. april
Send en kort presentasjon av din ide/prosjekt (maks en A4 side tekst + maks en A4 side illustrasjon) til konferanse@estatemedia.no innen 20. april.

En utvelgelseskomité bestående av Estate Media, en NAL-oppnevnt arkitekt og noen erfarne eiendomsaktører vil velge de fire mest relevante og nyskapende prosjektene/ideene – og de vil få plass på scenen den 23. mai. Innlegget på konferansen vil være av «Pecha-Kucha karakter» og ha en varighet på 5 minutter. De som blir valgt ut, vil også få en en utstillingsplass på festivalområdet.

Spesialpris på konferansen for Wildcard!
Andre Wildcardkontorer som ønsker å delta på konferansen får spesialpris, kr 1490,- eks mva. (Ordinær pris er 3950,- eks mva)