– Ta automatisering og digitalisering på alvor!

– Å tro at selskapet ditt er beskyttet for innovasjonsbølgen som velter inn over oss, er oppskriften på katastrofe, ifølge Torgeir Waterhouse i IKT-Norge.

Forandring fryder,
spør du Torgeir Waterhouse. Han er direktør internett og nye medier i IKT-Norge og en av IT-bransjens mest profilerte og engasjerte samfunnsdebattanter. Men for mange er det også slik at forandring smerter. På Eiendomsutviklingsdagene 2017 på Farris Bad i Larvik 24.-25. august vil Torgeir Waterhouse gi eiendomsbransjen nyttige innspill for hvordan overleve i omstillingens brutale tid.

Et fordyrende mellomledd
– Du kan velge å la være å forholde deg til den automatiseringen og digitaliseringen vi vil oppleve fremover, men da sitter du ikke lenger i forsetet. Eiendomsbransjen har bare sett starten på utviklingen. Flere yrkesgrupper vil forsvinne, de er et fordyrende mellomledd når oppgavene blir utført av fremtidens teknologi. Å spå kan være meningsløst, men vi vet at mye vil skje fort, ikke minst hvordan fremtidens kontorer og boliger vil fungere, sier Waterhouse.

Nye spilleregler i bransjen
Utviklingen fører med seg en mengde oppgaver du må ta fatt i dersom du vil være i front i bransjen. Vi har nok av skrekkeksempler som sov i timen, Kodak er bare ett. Disruptiv teknologi, ny teknologi som tar snarveier og forstyrrer vår normale hverdag, vil forandre spillereglene i eiendomsbransjen. Utfordringen er å kapitalisere teknologisk nyvinning, og her er den menneskelige atferd sentral. Er du leken og nysgjerrig overfor innovasjon, og klar for omstillingens utfordringer? Eller henger du bare med? Hør IT-guru Torgeir Waterhouse utfordre eiendomsbransjen på Eiendomsutviklingsdagene 24.-25. august!