Om Estate Kunnskap

Estate Kunnskap arrangerer nærmere 30 konferanser i året. Estate Kunnskap er en unik arena for faglig oppdatering og nettverksbygging. Vi tar initiativ til å samle eiendomsbransjen og setter fokus på ulike fagområder. Samarbeidet og møtene mellom de ulike aktørene hever kompetansen og holder deltakerne orientert om hva som beveger seg i bransjens indre og ytre sirkler.

Citykonferansen hadde 30-års jubileum i 2017, og samler bransjens ledere og beslutningstakere. Konferansen er en sentral nettverksarena som avholdes i Oslo, Bergen, Stavanger og Bodø, og inviterer til faglig påfyll og utdeling av Cityprisen, den gjeveste eiendomsprisen i regionen.

Estate Kunnskap arrangerer også tre store to-dagers konferanser. Den største av dem, Eiendomsdagene, arrangeres for 13. året på rad i januar 2018. Her samler vi bransjens tungvektere til å dele sine erfaringer og sette fokus på de viktigste utfordringene og mulighetene for eiendomsbransjen i tiden fremover. På Eiendomsdagene får du en unik mulighet til å kombinere faglig påfyll og nettverksbygging i naturskjønne omgivelser på Norefjell.

Eiendomsutviklingsdagene arrangeres på Farris bad i Larvik. Her diskuterer vi blant annet de viktigste faktorene for en god og fremtidsrettet eiendomsutvikling, og den kompetansen som trengs for å utvikle moderne, miljøvennlige og gode områder og eiendommer.

Konferansen, Boligdagene, arrangeres på Strømstad Spa. Her er tema boligutvikling og hvordan bransjen skaper lønnsomhet i et konkurranseutsatt boligmarked samtidig som kvaliteten skal være høy.

Estate Kunnskap er en del av Estate Media AS. Norges ledende mediepartner og kommunikasjonshus for næringseiendomsbransjen.

Estate Kunnskap er en unik arena for faglig oppdatering og nettverksbygging.

_MG_4500 _MG_4500