Boligmarkedet 2. juni 2020 Web

Boligmarkedet

Estate Kunnskap er stolte over å presentere Estate Kunnskap Connect, en serie digitale konferanser i et levende format.
Velkommen til den digitale konferansen BOLIGMARKEDET – Siste nytt og best praksis den 02. juni!

Boligbransjen er som mange andre rammet av koronautbruddet, og nye faktorer skaper usikkerhet. Hvordan vil pandemien påvirke transaksjonsvolumet og boligprisene fremover, og hvordan vil bolighandelen utvikle seg i takt med den økende arbeidsledigheten? Byrådet i Oslo har nå lansert sine planer for en tredje boligsektor i hovedstaden. Hvordan blir markedet påvirket av slike nye initiativ?

BOLIGMARKEDET – SISTE NYTT OG BEST PRAKSIS vil se nærmere på påvirkningen av koronapandemien på boligmarkedet, men den vil også se fremover og belyse viktige temaer innen regelverk, prosesser, offentlige krav og nye løsninger.

Trenger du en oppdatering på hva som preger dagens boligøkonomi og kundeatferd, og hvordan du best holder liv i prosjektsomsetningen? Da må du ikke gå glipp av denne konferansen den 02. juni.

Du som deltar kan sende spørsmål og kommentarer underveis som vil bli fortløpende besvart av foredragsholderne. Alle som er påmeldt får tilsendt reprise og presentasjoner etterpå.

Program

Speakers

Dag Henden Torsteinsen
Partner og advokat, Grette
Dag Henden Torsteinsen
Partner og advokat, Grette
Dag Henden Torsteinsen har særlig kompetanse innen utvikling og transaksjoner for næringseiendom. Torsteinsen er medlem av redaksjonsrådet i fagtidsskriftet Tidsskrift for eiendomsrett, og er en etterspurt foreleser for eiendomsbransjen og næringsmeglere.
Alle speakers

Aktuell konferanse

Til toppen