Citykonferansen Nord 2023 24. oktober 2023 Scandic Havet

Citykonferansen Nord 2023

Estate kunnskap i samarbeid med Norsk Eiendom inviterer alle som er engasjert i byutvikling i nord-regionen til Citykonferansen. Konferansen er etter ni år godt etablert, og samler eiendomsaktører fra hele Nord Norge til en fagdag hvor vi fokuserer på bærekraftig by- og stedsutvikling.
Til fagkonferansen vil vi samle de beste foredragsholdere innen sine felt, presentere spennende caser innen by – og eiendomsutvikling for aktører i regionen, samt oppfordre til relasjonsbygging på tvers av nettverk.
Etter fagprogrammet inviterer vi til festmiddag for deltakere, foredragsholdere og samarbeidspartnere. 
 
Konferansen arrangeres i samarbeid med:
Norsk Eiendom, Sparebank 1 Nord-Norge og Hundholmen Byutvikling.
 
Program oppdateres fortløpende frem mot konferansen 24. oktober. Kom gjerne med tips/innspill til: konferanse@estatemedia.no

Årets programkomite:
Audhild Dahlstrøm, AT Arkitektur
Morten Jakhelln, Hundholmen Byutvikling
Bertil Sandvik Aas, Sparebank 1 Nord-Norge
Stein Ove Ødegård, Estate Media

Program

Speakers

Jack Fischer Eriksen
Seksjonsleder sikkerhetsrådgiving, Advansia
Jack Fischer Eriksen
Seksjonsleder sikkerhetsrådgiving, Advansia
Jack har mange års erfaring fra Politiet i Oslo, både som leder og i operativ tjeneste. I tillegg har han lang erfaring som sikkerhetssjef i næringslivet, og har vært ansatt i Politiets Sikkerhetstjeneste og Utenriksdepartementet. I tiden som politioverbetjent i PST, jobbet han som sikkerhetsrådgiver, og har vært med på en rekke sikringsrisikoanalyser for kritisk infrastruktur. Jack var også veileder og foredragsholder for masterprogrammet sikkerhet på Bergen Arkitektskole.
Vidar Fiskum
Fagsjef bransjeutvikling, Norsk Eiendom
Vidar Fiskum
Fagsjef bransjeutvikling, Norsk Eiendom
Vidar Fiskum, Fagsjef Bransjeutvikling i Norsk Eiendom. Har bakgrunn som fysisk planlegger fra NTNU, og har bred erfaring fra tidligfase eiendomsutvikling. Vidar har erfaring om akkvisisjon og forretningsutvikling i Skanska, JM og Selvaag, samt prosjektledelse for reguleringsplan Filipstad, regulering for OPS-skoleprosjekter og saksbehandling utbyggingsavtaleforhandlinger i Oslo kommune. Han kjenner således utfordringene og mulighetesbildet fra begge sider av bordet, og hvordan tidligfase best mulig kan utføres for å skape verdier for samfunnet og utbygger.  
Sara Midtgaard
Seniorøkonom, Handelsbanken Capital Markets
Sara Midtgaard
Seniorøkonom, Handelsbanken Capital Markets
Sara Midtgaard er samfunnsøkonom fra UiO og jobber som seniorøkonom i Handelsbanken. Hun har tidligere erfaring fra Finanstilsynet, Norges bank og Prognosesenteret, og har stor faglig interesse for boligmarkedet.
 
Therese Fosholt Moe
Head of Department for Biodiversity & Ecosystems, Rambøll
Therese Fosholt Moe
Head of Department for Biodiversity & Ecosystems, Rambøll
Therese Fosholt Moe har en PhD i ferskvannsøkologi og er avdelingsleder for naturmangfold og økosystemer hos Rambøll. Hun har de siste 15 årene jobbet med forskning, rådgivning og fonsdforvaltning knyttet til miljø og økosystemer, med en ekstra interesse for hvordan samtidig ivareta natur og samfunn. Natur i by, hvilke tjenester naturen gir oss mennesker og hvordan i praksis jobbe med naturmangfold og økosystemtjenester i samfunnsprosjekter er blant de viktigste oppgavene Moe jobber med i dag. 
Alle speakers

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Til toppen