Citykonferansen Stavanger 2023 15. november 2023 Radisson Blu Atlantic Hotel

Citykonferansen Stavanger 2023

Estate Kunnskap i samarbeid med Norsk Eiendom inviterer alle som er engasjert i byutvikling i Rogaland til Citykonferansen. Konferansen er etter ni år godt etablert og samler eiendomsaktører fra hele regionen til en fagdag hvor vi fokuserer på bærekraftig by- og stedsutvikling.
Til fagkonferansen vil vi samle de beste fagfolkene innen sine felt, presentere spennende caser, samt oppfordre til relasjonsbygging på tvers av nettverk.

Etter fagprogrammet inviterer vi til festmiddag med prisutdeling, god mat og drikke, musikalsk underholdning og topp stemning.

I år skal vi kåre vinneren av Cityprisen Rogaland 2023. 
Formålet med Cityprisen er å premiere de byggherrer som gjennom sitt arbeid, strekker seg lengre med sine nybygg og rehabiliteringsprosjekter, og utvikler bedre bygg, byer og tettsteder.
Prosjektet skal levere på alle rammer og kriterier beskrevet under:
Næringsbygg, enten enkeltbygg eller klynge av bygg med næring som hovedformål, kan være kandidater. Boliger og funksjonsbygg kan inngå som underformål, men ikke fremstå som hoveddelen av prosjektet. Bygget må være tatt i bruk før
nominering for å kunne vurdere alle kriteriene godt nok.

Send gjerne inn nominasjoner til juryen på konferanse@estatemedia.no.

Program oppdateres fortløpende frem mot konferansen 26. oktober. Kom gjerne med tips/innspill til: konferanse@estatemedia.no
 

Program

Speakers

Jack Fischer Eriksen
Seksjonsleder sikkerhetsrådgiving, Advansia
Jack Fischer Eriksen
Seksjonsleder sikkerhetsrådgiving, Advansia
Jack har mange års erfaring fra Politiet i Oslo, både som leder og i operativ tjeneste. I tillegg har han lang erfaring som sikkerhetssjef i næringslivet, og har vært ansatt i Politiets Sikkerhetstjeneste og Utenriksdepartementet. I tiden som politioverbetjent i PST, jobbet han som sikkerhetsrådgiver, og har vært med på en rekke sikringsrisikoanalyser for kritisk infrastruktur. Jack var også veileder og foredragsholder for masterprogrammet sikkerhet på Bergen Arkitektskole.
Therese Fosholt Moe
Head of Department for Biodiversity & Ecosystems, Rambøll
Therese Fosholt Moe
Head of Department for Biodiversity & Ecosystems, Rambøll
Therese Fosholt Moe har en PhD i ferskvannsøkologi og er avdelingsleder for naturmangfold og økosystemer hos Rambøll. Hun har de siste 15 årene jobbet med forskning, rådgivning og fonsdforvaltning knyttet til miljø og økosystemer, med en ekstra interesse for hvordan samtidig ivareta natur og samfunn. Natur i by, hvilke tjenester naturen gir oss mennesker og hvordan i praksis jobbe med naturmangfold og økosystemtjenester i samfunnsprosjekter er blant de viktigste oppgavene Moe jobber med i dag. 
Alle speakers

Aktuell konferanse

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Til toppen