Lager & logistikk (Foreløpig dato) 24. september 2020 Oslo

Lager & logistikk (Foreløpig dato)

Estate kunnskap følger rådene til Folkehelseinstituttet og har besluttet å flytte alle våre arrangementer til det igjen er mulig å samle folk til konferanse. Vi vil holde dere løpende orientert om endringer, evt. nye datoer på mail, web og i sosiale medier. Ta kontakt på konferanse@estatekunnskap.no ved spørsmål.
 
Om konfernsen:

Nå er lager og logistikk mer spennende investeringsobjekter enn noen gang tidligere.

Behovet for logistikkeiendommer, lagerbygg og pick-up-points vil bli tredoblet i løpet av noen år på grunn av økt kostnadspress og netthandel. Kampen om de beste logistikklokalene, med høy kvalitet og strategisk beliggenhet, er nå mye tøffere enn tidligere - det blir stadig vanskeligere å finne lager- og logistikklokaler innenfor Oslos grenser, og det bidrar til økte leiepriser.

Vil du investere i en hurtig voksende sektor, må du starte jakten på de beste lager- og logistikkbyggene nå!
Konferansen "Lager og logistikk" vil gi deg innblikk i investeringsstrategier, risikovurderinger og utviklingsmuligheter for å sikre god kapitalavkastning og verdistigning innen dette segmentet. Og du vil få vite hvilke egenskaper og hva slags infrastruktur fremtidige eiendomsprosjekter må ha for at investorer, eiere og leietakere skal få optimal effektivitet, kvalitet og lønnsomhet.

Program


Samarbeidspartnere

Aktuell konferanse

Til toppen